Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2014 - Anul XIX, nr. 197 (5706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ardeleanu: Microbuzele şcolare au devenit anul acesta microbuze electorale

Marţi, 26 August 2014 (15:09:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu consideră că actuala Guvernare PSD a transformat microbuzele şcolare în microbuze electorale. Sanda-Maria Ardeleanu a spus că, zilele trecute, în toată „România prietenă puterii” au avut loc festivităţi de predare a cheilor microbuzelor școlare, „atât de așteptate, de ani de zile, de micii și mai marii școlari care ajungeau pe jos sau abandonau școala din cauza lipsei acestor mijloace de transport”. „Mă bucur sincer de bucuria inocentă a elevilor care vor fi ajutați să nu mai părăsească școala sau să străbată drumul, și așa lung și greu al învățăturii, în condiții deloc europene”, a spus Ardeleanu. Ea a precizat că în calitate de deputat de Suceava și membru în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, a semnalat în numeroase rânduri, prin declarații politice, interpelări în scris sau directe, problemele legate de cauzele abandonului școlar. Deputatul PDL a mai spus că nevoia de microbuze și autobuze era unanim recunoscută, iar promisiunile se făceau, de fiecare dată, “cu termene clare”.„Constat că a trebuit să intrăm într-o nouă campanie electorală pentru ca acele promisiuni să fie onorate. Mi-e greu să o spun, dar trebuie să remarc că microbuzele școlare au devenit anul acesta microbuze electorale”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: Microbuzele şcolare au devenit anul acesta microbuze electorale.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardeleanu: Microbuzele şcolare au devenit anul acesta microbuze electorale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(26 aug 2014, 22:33:41
daca avea-ti o urma de omenie in voi azi a/ti fi impartit voi ,pdl-istii microbuze elevilor.purtandu/va cu poporul ca niste javre , acum stati pe tusa si latrati la luna ca nu va mai asculta nimeni .si ve/ti ajunge si mai rau.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei