Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2014 - Anul XIX, nr. 188 (5697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ponta afirmă că Executivul a alocat banii pentru şoseaua de centură a Sucevei, însă constructorul nu a lucrat suficient de bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Victor Ponta, a declarat în cursul zilei de ieri că întârzierile la lucrările de construcţie la şoseaua de centură a Sucevei sunt cauzate de firma care realizează această investiţie, Societatea de Construcţii în Transporturi Iaşi (fostă SC CF Iaşi), şi nu de către Guvern. Victor Ponta a afirmat că Executivul a alocat fondurile necesare pentru finalizarea investiţiei, însă constructorul nu a lucrat suficient de bine.

Făcând referire la situaţia şoselei de centură a Sucevei, premierul României a spus că în acest caz există două variante, una proastă şi una şi mai proastă. „Varianta proastă este să stăm peste ei tot timpul şi să-i verificăm, şi tot să nu lucreze. Varianta şi mai proastă este să reziliem contractul şi o luăm de la capăt cu toată procedura”, a declarat Ponta. El a spus că directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a verificat în cursul zilei de ieri modul în care firma SCT Iaşi lucrează pentru finalizarea şoselei de centură. În ceea ce-l priveşte pe Narcis Neaga, acesta a declarat, la rândul său, că reprezentanţii SCT i-au spus că tronsonul şoselei de centură a Sucevei dintre DN 17 şi DN 2 ar urma să fie finalizat în luna septembrie 2014, iar întreaga investiţie va fi terminată până la sfârşitul acestui an.

Pe de altă parte, directorul CNADNR a spus că această instituie a reziliat contractul cu firma Shapir Structures din Israel, cea care a câştigat licitaţia pentru modernizarea DN 18 de la Iacobeni până la limita dintre judeţele Suceava şi Maramureş. „Am reziliat contractul cu Shapir Structures pentru că nu lucrau, iar acum le executăm garanţia de bună execuţie”, a spus Narcis Neaga. El a adăugat că această investiţie va fi licitată din nou, iar până atunci CNADNR a început lucrările pentru a repara drumul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta afirmă că Executivul a alocat banii pentru şoseaua de centură a Sucevei, însă constructorul nu a lucrat suficient de bine.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ponta afirmă că Executivul a alocat banii pentru şoseaua de centură a Sucevei, însă constructorul nu a lucrat suficient de bine1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei