Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2014 - Anul XIX, nr. 188 (5697)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un neamţ i-ar fura portofelul unui rom?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În momentele când oferă explicaţii la acuzaţiile şi aluziile murdare emise de mintea cu graniţe strâmte a lui Victor Ponta, Klaus Johannis pare un cetăţean german, nevoit să se justifice în faţa unui ţigan care zbiară că i-a furat portofelul. Zadarnic încearcă să-i explice că amprentele nu se suprapun şi că un neamţ n-ar fura portofelul unui rom, lucrurile petrecându-se în sută la sută din cazuri invers. Nimic: ăla îl îmbrânceşte, îl cheamă în ajutor pe puradelul Dragnea, şi amândoi ţipă, ameninţă că îţi iau gâtul, morţii mă-tii de neamţ împuţit, tu nu eşti aici de 500 de ani, cum suntem noi. Dau din picioare, flutură din mâini şi îl apucă de gulerul scrobit, cu mâinile lor care fac opoziţie făţişă săpunului.

Despre nivelul lui Ponta nu are rost să mai discutăm. El este pentru ţara noastră un risc de calamitate şi trebuie oprit cu orice mijloace să ajungă preşedinte. Mi-e teamă să mă gândesc ce s-ar întâmpla, dacă totuşi ar ajunge.

Aş vrea să aduc în discuţie un aspect mai puţin abordat. Se ştie că un bun conducător se cunoaşte în principal după felul cum îi alege pe oamenii cu care lucrează. Dar care sunt oamenii lui Ponta? Mazăre, Oprişan, Nichita? Fătuca aia de la Finanţe, căzută din cer? Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD şi fost ministru al Transporturilor, locul unde nu se mişcă nimic de juma’ de veac?

Acest Şova poartă de câteva zile nişte tinichele penale, ataşate de DNA, pentru fapte de corupţie. El a şutit statul, pe care în mod normal ar trebui să-l servească.

Între Ponta şi Şova e o prietenie strânsă, bazată pe aceeaşi lipsă de scrupule şi pe număr egal de neuroni. Unul a plagiat ca să se împopoţoneze cu medalia de doctor, celălalt habar nu avea de existenţa unui holocaust în istoria României, stârnind indignarea internaţională.

Nu ştiu cum va reacţiona electoratul la opţiunea Johannis pentru preşedinţie. Dacă poporul nostru va avea minte, îl va alege tocmai pentru că este etnic german.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un neamţ i-ar fura portofelul unui rom?.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 13 voturi
Un neamţ i-ar fura portofelul unui rom?4.4513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au si nemtii prostii lor trimis de
(15 aug 2014, 12:13:11
Doar ca prostii lor sant din gena celor care se coboara sa intre in clanul manglitorilor."Neamtu" ar vrea sa-i suteasca portofelul stapanului manglelilor din Romania alias basalaul dar nu are curaj.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei