Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2014 - Anul XIX, nr. 180 (5689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Împreună la greu

Campanie de ajutorare „Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să vină în ajutorul sinistraţilor din Oltenia, grav afectaţi de inundaţiile catastrofale din această vară, pot să le aducă acestora o rază de speranţă, oferindu-le cât poate fiecare, în cadrul campaniei „Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”.

Campania, care se desfăşoară în perioada 2-17 august, are ca scop ajutorarea familiilor sinistrate din Oltenia prin puncte de colectare mobile. Punctele de colectare, formate dintr-o camionetă şi un vagon de tir semnalizate cu bannere dedicate campaniei, sunt amplasate în parcarea Shopping City Suceava şi parcarea Selgros Suceava, unde sunt aşteptate zilnic, între orele 10.00-20.00, atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice care doresc să facă donaţii de alimente neperisabile (conserve, carne, ulei, zahăr, orez etc.), făină, pâine ambalată si apă potabilă îmbuteliată, pături, saltele, saci de dormit, haine, încălţăminte, medicamente, produse de igiena personală şi uz casnic (săpun, pastă de dinţi, detergent, prosoape), precum şi orice alte bunuri ce pot fi de folos celor care au avut de suferit din cauza intemperiilor.

Campania de ajutorare pentru sprijinirea localităţilor afectate de inundaţii din Oltenia este iniţiată de Asociaţia Sportivă „Bucovina Fight Team” prin sportivul Gheorghe Ignat şi Asociaţia non-guvernamentală „Pro Ajutor”, cu sprijinul Shopping City Suceava.

Susţinător al acestui demers este şi sportivul fălticenean Ionuţ „Pitbull” Atodiresei – campion în circuitele de Local Kombat şi cunoscut la nivel naţional în lumea sporturilor de contact.

Ca urmare a situaţiei dramatice cu care se confruntă populaţia din localităţile afectate de inundaţii din ultimele săptămâni, reprezentanţii organizatorilor fac un apel de solidaritate către locuitorii municipiului Suceava prin campania „Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”.

Organizatorii doresc să plece cu un prim transport la începutul săptămânii viitoare cu alimente de strictă necesitate şi apă îmbuteliată.

Luptătorul Gheorghe Ignat, fost multiplu campion al greilor la lupte greco-romane, practicant de MMA (arte marţiale mixte) şi medaliat cu bronz anul acesta la Europenele de Sambo Combat, a declarat: „Vreau să îndemn bucovinenii să nu îşi închidă inima în faţa unei astfel de acţiuni, sunt peste 2.000 de oameni evacuaţi, peste o sută de case distruse total, peste 1.900 de case inundate, cam aşa arată un bilanţ prezentat de autorităţi. Sunt zone de 30–40 km pătraţi unde nu se găseşte apă potabilă deloc... este groaznic. Cei care doresc să ajute sunt aşteptaţi la punctele de colectare.” 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de ajutorare „Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campanie de ajutorare „Simte împreună cu sinistraţii din Oltenia!”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei