Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2014 - Anul XIX, nr. 180 (5689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Executanții lucrărilor de POS-Mediu ar putea fi „impulsionați” cu amenzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Executanţii lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava ar putea fi determinaţi să lucreze mai mult şi mai bine, prin aplicarea de amenzi.

Acest avertisment l-a transmis ieri dimineaţă viceprimarul Ovidiu Doroftei reprezentanţilor firmei Pfeiffer, care au contractat aceste lucrări, amintindu-le că primăria are la mână carnetul de amenzi, la care se poate apela ori de câte ori este nevoie.

„Tot am încercat cu vorba bună, dar se pare că nu funcţionează foarte bine. Avem şi instrumentele de constrângere necesare, acolo unde se impune le vom folosi fără nici o reţinere. Noi fiind administratorii acestor drumuri putem aplica şi amenzi celor care execută astfel de lucrări şi nu îşi respectă angajamentele, graficele şi nici condiţiile în care predau aceste străzi”, a spus viceprimarul Ovidiu Doroftei, care, timp de trei săptămâni, se află la conducerea Primăriei Suceava, preluând prerogativele primarului Ion Lungu pe durata concediului acestuia.

Împreună cu inspectorii din primărie, Doroftei a verificat raportările constructorilor, atrăgându-le atenţia asupra neconcordanţei dintre situaţia din teren şi cea din rapoarte, în unele cazuri.

„Sunt mai multe străzi, începând cu Zimbrului, Pictor Calancea, Parcului, Dragomirna şi Socului, care sunt propuse spre predare sau aducere la starea iniţială. Să fie verificate, să îndeplinească toate condiţiile pentru a fi recepţionate şi predate. Există situaţii punctuale, precum Mitocului şi Parcului, care deşi sunt propuse spre predare, nu îndeplinesc condiţiile necesare. Pe strada Parcului asfaltul este deja un şanţ...”, le-a atras atenţia Doroftei.

Viceprimarul a precizat că Primăria Suceava a consumat foarte multe resurse pentru a face străzile circulabile şi că nu este în regulă ca acestea să fie predate aşa cum arată în prezent, după ce au fost preluate în stare foarte bună de către constructori.

Nu în ultimul rând, acesta a dat ca exemplu ciudata situaţie de pe strada Mitocelului, pe care conductele au fost montate de anul trecut, strada a şi fost asfaltată, pentru ca săptămâna trecută, în urma unei avarii, să se constate că lucrările de apă-canal nici nu erau finalizate. La insistenţele oamenilor de pe acea stradă, care nu au permis spargerea străzii recent refăcute, pentru „cârpirea” vechii conducte, după câteva zile, a putut fi pusă în funcţiune noua conductă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Executanții lucrărilor de POS-Mediu ar putea fi „impulsionați” cu amenzi.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Executanții lucrărilor de POS-Mediu ar putea fi „impulsionați” cu amenzi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei