Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconștiență

O bătrână şi un tânăr, răniţi grav după ce au sărit dintr-un tren plecat din staţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 67 de ani şi un tânăr în vârstă de 34 de ani, ambii din Rădăuţi, au ajuns la spital cu leziuni grave după ce au făcut marea greşeală de a sări dintr-un tren care plecase deja din staţie, din Gara Burdujeni. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 8.45.

Din ancheta demarată de poliţiştii de la Serviciul Judeţean Transporturi rezultă că femeia de 67 de ani,  Maria B., şi-a condus la Suceava fiica şi ginerele, cetăţean american, ultimii doi având bilete pentru a pleca la Bucureşti cu trenul IR 1652 Suceava Nord – Bucureşti Nord. Cei trei au venit spre Suceava cu o maşină condusă de un vecin, Bogdan C., tânărul în vârstă de 34 de ani.

În gara Suceava, fiica şi ginerele s-au urcat în tren, fiind urmaţi de femeia de 67 de ani şi vecinul care i-a adus la Suceava, care i-au ajutat pe primii la urcat bagajele. La ora 8.46, trenul a dat semnalul de plecare din gară, înainte ca cei doi să aibă timp să mai coboare. La câteva secunde după ce trenul a plecat de pe loc, spre capătul peronului, cei doi au sărit din tren, pe peron. A fost o decizie total neinspirată şi nerecomandată în nici o situaţie de acest gen. Cele două ambulanţe SMURD ajunse la faţa locului i-au preluat pe cei doi de pe peron. Deşi iniţial se spera ca leziunile să nu fie grave, la „Urgenţele” Spitalului Judeţean s-a constatat că lucrurile nu stau deloc aşa.

Liviu Cârlan, medicul-şef UPU-SMURD Suceava, a declarat: „Femeia a suferit un traumatism cranian sever, cu contuzie cerebrală, hematom subdural, cu hemoragie, care a necesitat, după toate investigaţiile, intervenţie chirurgicală. Celălalt pacient a fost diagnosticat cu traumatism cranian minor şi o fractură de tibie la membrul inferior drept”.

Femeia a rămas internată pe secţia de Neurochirurgie, iar bărbatul urma să fie internat la Ortopedie.

Chiar dacă accidentul a fost grav, se poate spune că cei doi au avut totuşi noroc, în alte cazuri de acest gen victimele ajungând sub roţile trenurilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână şi un tânăr, răniţi grav după ce au sărit dintr-un tren plecat din staţie.
 Vizualizări articol: 2615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O bătrână şi un tânăr, răniţi grav după ce au sărit dintr-un tren plecat din staţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei