Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire PNL şi PDL în vederea stabilirii modului de colaborare la nivelul judeţului

Vineri, 20 Iunie 2014 (17:45:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Constituirea noilor majorităţi PDL-PNL în Consiliile Locale din judeţul Suceava va fi definitivată după Congresul Naţional al liberalilor în care va fi aleasă noua conducere naţională şi care va avea loc în perioada 27-28 iunie 2014. La această concluzie au ajuns vineri cele două echipe de negocieri din partea PNL şi PDL care s-au întâlnit pentru prima dată în vederea stabilirii modului de colaborare între cele două formaţiuni politice la nivelul judeţului Suceava. După şedinţa care a durat mai bine de trei ore, liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ne-a declarat că în cadrul acestei întâlniri au avut loc primele discuţii cu privire la constituirea de majorităţi PNL-PDL la nivelul localităţilor din judeţ şi în Consiliul Judeţean. „Discuţiile pe această temă vor continua după Congresul PNL. După acest moment vom stabili majorităţi acolo unde se poate la nivelul Consiliilor Locale şi în Consiliul Judeţean. Iar concluziile le vom trage după Congresul liberalilor, atunci când vom putea discuta concret pentru stabilirea acestor majorităţi”, a spus Gheorghe Flutur. De precizat că din echipa PDL de negociere cu PNL Suceava au mai făcut parte liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Ioan Balan, precum şi alţi lideri judeţeni, printre care Orest Onofrei, Vasile Ilie, Vasile Tofan sau Gheorghe Niţă. De cealaltă parte, din echipa de negociere a liberalilor suceveni au făcut parte liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, precum şi câte un reprezentant din fiecare colegiu, printre care Steliana Miron, Mihăiţă Negură, Constantin Galan, Marius Zmău sau Vasilică Băiţan. În ceea ce-l priveşte pe liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, acesta a declarat că întâlnirea cu democrat-liberalii a avut drept scop discutarea şi analizarea de proiecte pe care „încă cele două partide” să le sprijine la nivel local şi judeţean în interesul sucevenilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire PNL şi PDL în vederea stabilirii modului de colaborare la nivelul judeţului.
 Vizualizări articol: 2103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire PNL şi PDL în vederea stabilirii modului de colaborare la nivelul judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei