Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Vasile Blaga, nicidecum Vasile Bleaga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă ar nimeri în raza unui specialist cu atestat în atribuirea de porecle, Vasile Blaga ar primi într-o clipită porecla „Vasile Bleaga”. Dacă ar nimeri în raza unui zoolog de anvergură, liderul pedelist ar fi asemuit unui urs carpatin, aflat într-o perpetuă perioadă de hibernare. Dacă ar nimeri în raza unei doamne care a lucrat la fabrica bucureşteană de confecţii „Apaca” în perioada zbuciumaţilor ani ’90, aceasta ar ofta adânc şi ar reflecta la modul cum s-a pierdut sex-appeal-ul celor din Partidul Democrat. Această grupare - provenită din ancestralul FSN iliescian - a regresat continuu, coborând de la terminatorul foliculinei Petre Roman până la chelia scabroasă a lui Băsescu şi acuma la dulapul ăsta asexuat, care ar face infarct la prima mişcare mai serioasă de kamasutra.

În realitate, Vasile Blaga nu e nici pe departe atât de adormit pe cât vrea să pară. Iar succesul său la dame chiar că nu e de natură să ne intereseze. Sub aspectul ăla de urs carpatin veşnic somnolent, se ascunde un om inteligent şi activ, cu o foarte bună viteză intelectuală de reacţie. Un ins cu certe calităţi de lider, care a identificat perfect cine sunt aceia care trag în jos partidul său. În „Băsescu plus Udrea = Forever Love” dar şi în „Băsescu plus Fiica egal dragoste părintească prost înţeleasă”, Blaga a identificat balastul pedelist, convertit într-o mare concentraţie de antipatie produsă în rândul poporului alegător.

Aşa cum pe vremuri Băsescu l-a fugărit pe Petre Roman din partid, i-a tras şi Blaga un şut lui Băsescu în partea moale, împreună cu pupăza de companie şi obrăznicătura aia de mezină a lui. Desigur, cum frumos povestea prietenul Ion Creangă, pupăza zbrr pe o dugheană, numită PMP, că de aia e pupăză. Dar o dugheană nesemnificativă, oricât s-ar screme Traian. Urmarea este că vehiculul PDL a început să urce, ca un zepelin graţios.

Ce simplă e uneori politica! Cu puţină inteligenţă şi hotărâre poţi muta munţii.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Blaga, nicidecum Vasile Bleaga.
 Vizualizări articol: 2070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Vasile Blaga, nicidecum Vasile Bleaga5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei