Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acțiune în forță

13 indivizi săltaţi şi băgaţi în arestul Poliţiei, pentru o dublă tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

13 bărbaţi de etnie romă din Gulia-Dolhasca au fost aduşi ieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi puşi sub acuzare pentru că ar fi participat la o tentativă de omor căreia i-au căzut victime doi bărbaţi. Alături de cei 13 au fost săltate şi două femei, însă acestea din urmă au fost lăsate să plece acasă, sub control judiciar. Pe numele celor 13 au fost emise, aseară, ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi pe rând, în mai multe tranşe, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

 

Episodul sângeros de marţi seară

După cum am relatat în ediţia de ieri a ziarului nostru, Vasile Iordache, în vârstă de 62 de ani, şi Georgel Chiriac, de 42 de ani, socru şi ginere, au fost atacaţi marţi seară în curtea casei lor şi loviţi cu sălbăticie, în grupul agresorilor fiind identificate 15 persoane. Bărbatul de 62 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerabral prin lovire, traumatisme la mâini şi gambe şi multiple plăgi înjunghiate la mâini şi picioare, în timp ce ginere său avea şi el multiple traumatisme prin lovire şi o plagă înjunghiată. Având în vedere situaţia foarte delicată de la faţa locului, luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Poliţiei şi jandarmi au intervenit în forţă, fiind împrăştiate substanţe iritant lacrimogene.

„În urma agresiunilor, victimelor le-au fost provocate leziuni care necesită pentru vindecare peste 75 de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, s-a stabilit faptul că în cauză există elementele constitutive pentru încadrarea faptelor în tentativă de omor”, a explicat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

 

„Tentativă de omor”, „distrugere” şi „violare de domiciliu”

În comunitatea de romi de la Gulia există un vechi conflict între două familii, Iordache şi Sârbu. Totul pleacă de la o agresiune mai veche, în urma căreia unul dintre romi a suferit o gravă leziune la cap. De atunci, periodic, membri ai celor două familii s-au încăierat. De la această lungă duşmănie a izbucnit şi răfuiala violentă din această săptămână.

În grupul agresorilor au fost identificaţi: Gheorghiţă Sârbu, în vârstă de 45 de ani, Adam Sârbu, de 47 de ani, Adrian Sârbu, de 40 de ani, Vasile Sârbu, de 38 de ani, Zicu Sârbu, de 51 de ani, Segal Sârbu, de 29 de ani, Decebal Dulap, de 29 de ani, Dumitru Dulap, în vârstă de 57 de ani, Robert Constantin, de 40 de ani, Eugen Roman, de 27 de ani, Florin Roman, în vârstă de 24 de ani, Ilie Moldovan, în vârstă de 39 de ani, Darius Dulap, de 33 de ani, Carmen Sârbu, în vârstă de 32 de ani şi Mariana Sârbu, în vârstă de 53 de ani. Cu excepţia celor două femei, ceilalţi 13 indivizi au fost reţinuţi pentru de 24 de ore, într-un dosar în care procurorii criminalişti fac cercetări pentru trei infracţiuni: ,,tentativă de omor”, ,,distrugere” şi ,,violare de domiciliu”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 indivizi săltaţi şi băgaţi în arestul Poliţiei, pentru o dublă tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 2509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
13 indivizi săltaţi şi băgaţi în arestul Poliţiei, pentru o dublă tentativă de omor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei