Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Contract

Mai multe zile de concediu, câştigate de Sindicatul din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sindicatul Judeţean al Angajaţilor din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, afiliat la Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel Alfa” şi Federaţia  Naţională Sindicală din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului “Pro.Asist”, a obţinut în plus faţă de vechiul contract colectiv de muncă zile suplimentare la concediul de odihnă, în funcţie de condiţiile în care angajaţii îşi desfşoară activitatea, precum şi decontarea transportului pentru personalul de specialitate din centrele pentru adulţi sau copii cu handicap.

Preşedintele executiv al Sindicatului Judeţean al Angajaţilor din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Sonia Cuseac, ne-a spus că „sumele aferente decontării transportului vor fi asigurate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Suceava. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava şi cea a Consiliului Judeţean Suceava au dat dovadă de înţelegere prin acceptarea ca drepturile legale să se regăsească în Contractul colectiv de muncă la nivel de DGASPC Suceava, înregistrat pe 17 iunie, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava”.

Ea a completat că aceste drepturi au fost obţinute în conformitate cu Legea 62/2010 şi legislaţia în vigoare, de cele cinci sindicate reprezentate de Sonia Cuseac, Cristian Popinciuc, Maria Moroşanu, Doina Dragoi, Romeo Ailoaie, alături de reprezentanţii salariaţilor Gabriel Buliga şi Eugen Mateiciuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe zile de concediu, câştigate de Sindicatul din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai multe zile de concediu, câştigate de Sindicatul din Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine e dl. Buliga ? trimis de
(20 iun 2014, 15:55:31
Cu cateva saptamani in urma acest domn Buliga spunea in presa ca este lider pe la Fratia si la un sindicat din DGASPC. Acum vad tot in presa ca semneaza un CCM ca reprezentant al salariatilor. Cine e de fapt domn Buliga? Lider de sindicat sau reprezentant al salariatilor, ca si una si alta nu se poate?????!!! Cel putin nu ar trebui sa permita legea. O fi omul bun la toate si la ...nimic. Asul din mana al conducerii cand aceasta vrea pace sociala. Nu cumva sindicatul d/lui nu are reprezentativitate? Daca e asa ,de ce a fost primit la negocieri? De ce l-au acceptat ceilalti lideri langa ei? S-au facut cumva alegeri pentru stabilirea reprezentantului salariatilor, ca eu nu sunt membru de sindicat si nu am cunostinta de asa ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei