Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2014 - Anul XIX, nr. 140 (5649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control poliţie

Deranj mare printre taximetrişti, care au încasat peste 50 de amenzi în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat acum două zile, miercuri, o acţiune de control a şoferilorcare fac transport de persoane în regim taxi, fiind verificaţi 98 de conducători auto şi maşini şi aplicate 56 de amenzi. Acţiunea de control a fost organizată în colaborare cu Registrul Auto Român (RAR), care a verificat starea tehnică a maşinilor. Au fost verificate cu precădere maşinile taxi din municipiul Suceava, însă controalele au fost făcute şi în celelalte localităţi unde îşi desfăşoară activitatea taximetrişti.

Acţiunea de control a fost una de amploare, la care au participat în total 24 de poliţişti rutieri şi doi inspectori RAR. Din cele 56 de amenzi aplicate taximetriştilor, trei au fost  pentru depăşirea limitei de viteză, 19 la Legea 38/2003, Legea taximetriei, şi alte 34 pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere.

Doi dintre taximetrişti au rămas şi fără permise de conducere, unul pentru forţarea trecerii la semafor, pe roşu, şi altul pentru că nu mai avea permisul valabil. În alte patru cazuri, taximetriştii au rămas fără certificate de înmatriculare. Unul pentru o maşină care emitea noxe poluante peste limitele admise, unul pentru că avea aplicată o reclamă pe luneta maşinii şi doi pentru necondordanţe între datele tehnice ale autovehiculului şi cele trecute în certificatele de înmatriculare. În privinţa amenzilor la Legea taximetriei, cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost pentru şoferi fără atestate profesionale. În aceste cazuri sancţiunile contravenţionale au fost date firmelor care deţineau maşinile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deranj mare printre taximetrişti, care au încasat peste 50 de amenzi în câteva ore.
 Vizualizări articol: 2766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Deranj mare printre taximetrişti, care au încasat peste 50 de amenzi în câteva ore5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei