Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2014 - Anul XIX, nr. 139 (5648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Ţigări de contrabandă, în valoare de peste 122.000 de lei, descoperite în maşina unui hunedorean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi au descoperit într-o autoutilitară aproape 13.000 de pachete de ţigări de contrabandă care erau destinate pieţei negre. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la această instituţie, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, marţi dimineaţă, în jurul orei 06.30, un echipaj de la SPF Rădăuţi a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Voitinel, o autoutilitară marca Fiat Ducato condusă de Marin Şumandea, în vârstă de 40 ani, originar din judeţul Hunedoara.

În urma controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit într-un locaş special amenajat sub lada de transport marfă 12.288 pachete cu ţigări, marca Viceroy, în valoare de 122.600 de lei. Bărbatul, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urma să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită la activitatea infracţională, evaluată la 3.520 de lei,  a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Comisarul-şef Poroch Seriţan a mai arătat că tot marţi, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei Siret a descoperit într-un autoturism Volkswagen, condus de ucraineanca Olha N., de 43 de ani, într-un locaş special amenajat sub scutul din spate al maşinii, 388 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de aproximativ 500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 de lei, iar autoturismul evaluat la aproximativ 7.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă, în valoare de peste 122.000 de lei, descoperite în maşina unui hunedorean.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţigări de contrabandă, în valoare de peste 122.000 de lei, descoperite în maşina unui hunedorean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei