Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2014 - Anul XIX, nr. 139 (5648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV – membru fondator al Consorțiului „Academica Plus”

Joi, 19 Iunie 2014 (16:20:02)
Pe 17 iunie 2014, la sediul Universității din Pitești, rectorii universităților „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, „Lucian Blaga” Sibiu, „Petrol și Gaze” din Ploiești, „Ștefan cel Mare” din Suceava, „Valahia” din Târgoviște, celei din Oradea și al instituției gazdă au semnat Contractul de Parteneriat privind înființarea Consorțiului Universitar „Academica Plus”.Reunite în cadrul unei structuri ce se dorește a fi un cadru de promovare a ideilor comune, dar și de susținere a mobilităților studențești interuniversitare la nivel național, universitățile partenere vor urmări să identifice și să promoveze obiective strategice comune, să eficientizeze la maximum utilizarea infrastructurii didactice și de cercetare, a spațiilor de cazare, a bazelor sportive și a altor facilități pe care le vor pune la dispoziția celorlalți membri ai Consorțiului. Partenerii vor împărtăși bunele practici în domeniul managementului academic și vor promova programe academice comune la nivel de licență, master și doctorat. Unul dintre obiectivele fundamentale îl reprezintă sprijinirea mobilităților cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților în cadrul Consorțiului universitar, creând premisele instituirii unui sistem de tip Erasmus la nivelul instituțiilor partenere. Creșterea nivelului de expertiză și a competențelor actualilor și viitorilor cercetători va fi asigurată și prin organizarea în comun a unor manifestări științifice regionale, naționale și internaționale (simpozioane, conferințe, sesiuni științifice, ateliere de lucru etc.).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV – membru fondator al Consorțiului „Academica Plus”.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
USV – membru fondator al Consorțiului „Academica Plus”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei