Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2014 - Anul XIX, nr. 132 (5641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Trafic dat peste cap

Intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului, blocată două ore de un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un ucrainean care conducea un tir a blocat mai bine de două ore intrarea în Suceava dinspre oraşul Gura Humorului, în apropiere de intersecţia de la Lidl. S-a întâmplat ieri după-amiază, traficul fiind blocat în totalitate de la ora 16.05 până la 18.10.

Şoferul vehiculului greu a greşit drumul şi când şi-a dat seama de eroare a vrut să se întoarcă. Manevra acestuia, total neinspirată, s-a terminat cum nu se putea mai prost. Autotrenul a lovit cu partea din spate un stâlp de la reţeaua electrică, acesta fiind grav avariat la bază. Stâlpul a fost la un pas de a se prăbuşi, sprijinindu-se practic de vehiculul greu. Zona a fost izolată imediat de jandarmi, poliţişti şi pompieri, iar traficul a fost blocat în totalitate.

 

Tirul nu a putut fi mutat până când nu a fost ridicat stâlpul

Ucraineanul de la volan, un bărbat în vârstă de 50 de ani, venea din Turcia cu un transport de grepfrut şi se îndrepta spre ţara de origine. Acesta a venit pe DN 17, dinspre Ardeal, şi trebuia să iasă din ţară pe la Vama Siret. În loc să meargă pe centura care leagă Şcheia de Iţcani, acesta a urcat spre municipiul Suceava. Încercarea şoferului de a întoarce, la aproximativ 150 de metri înainte de intersecţia de la Lidl, a fost cea mai proastă decizie posibilă. Pe lângă încălcarea flagrantă a regulilor de circulaţie, drumul era prea îngust pentru o astfel de manevră.

Pentru deblocarea traficului s-a apelat la o macara, pentru ridicarea stâlpului şi înlăturarea pericolului imediat de prăbuşire. Abia după ce stâlpul a fost ridicat şoferul tirului a putut porni şi a deblocat drumul. Urmare a acestui incident, a fost dat peste cap traficul dintr-o mare parte a municipiului Suceava. Şoferii au fost dirijaţi de poliţiştii rutieri pe rute ocolitoare, iar în scurt timp s-au format ambuteiaje majore.

 

Ucraineanul a scăpat cu două amenzi

Volodymyr Palesika, viceconsulul Consulatului General al Ucrainei la Suceava, a ajuns la faţa locului pentru a fi translator între şofer şi poliţiştii rutieri. Şoferul i-a explicat viceconsulului că a greşit drumul şi, panicat, nu a dimensionat cum trebuie lăţimea şoselei.

„A vrut să întoarcă, a încălcat toate regulile şi iată urmarea”, a remarcat viceconsulul.

Şoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool. Din punct de vedere al legislaţiei rutiere el a scăpat destul de uşor. Poliţiştii rutieri urmau să-i aplice două amenzi, în valoare de mai puţin de 1.000 de lei, pentru întoarcere peste marcajul longitudinal continuu şi pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Pagubele provocate urmează să fie acoperite de asigurarea internaţională pe care o deţine ucraineanul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului, blocată două ore de un tir.
 Vizualizări articol: 3466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului, blocată două ore de un tir5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei