Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2014 - Anul XIX, nr. 132 (5641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Baba Novak

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe cât de frumoasă şi de palpitantă a fost finala feminină de la Roland Garros, pe atât de dezolantă a fost cea a băieţilor. Novak Djokovic tocmai şi-a irosit un an din carieră. Îşi construise fiecare pas cu minuţiozitate pentru a fi în vârf de formă la singurul Slam care-i lipseşte, în finala cu marele rival, iar dintr-un motiv anume, care îmi scapă, a trecut dincolo de apogeu, pe panta descendentă. Şi nici măcar nu a fost coborâre, ci de-a dreptul prăbuşire. Cu atât mai ciudată, cu cât s-a petrecut în timpul meciului! Să fi fost canicula, să fi fost vreun deranj la stomac, aproape că n-are importanţă. E adevărat că am fost de partea lui Nole, dar asta pentru că nu-mi cade bine acapararea unui trofeu sau a unei competiţii de un singur nume. Dacă sârbul ar fi avut tone de cupe la RG, aş fi trecut cu arme şi bagaje în tabăra lui Rafa. Nu-mi place ideea de căpcăun în sport. Mi-ar fi plăcut să nu avem aceiaşi şi aceiaşi câştigători de Slam de ani de zile încoace. Faptul că Murray a scos capul o vreme a fost ca o gură de aer proaspăt. Sau o întrebare, ca la radio Erevan, e bine că a câştigat şi Del Potro un Şlem? Dar Wawrinka? Au văzut şi alţii că se poate, dar uite că Ferrer mai pierde un tren, iar cu el nici timpul nu mai are răbdare. Se întoarce şi Gulbis, furios, dar să nu fie cam târziu. Alţii, mai tineri, n-au scăpat încă de dinţii de lapte. Poate Raonic, pe hard, să înceapă să conteze. Mult mai democrate sunt fetele, dincolo de dominaţia Serenei, multe şi-au văzut visul cu ochii în Slam-uri. Iată, Bartoli a salutat lumea tenisului din mers după primul trofeu!

Revenind la RG, s-ar putea să-i irit pe fanii lui Nadal, dar părerea mea e că turneul şi-ar pierde tot farmecul dacă tot el l-ar câştiga. Chiar şi parizienii simt asta, aţi văzut ovaţiile pentru Nole, neputincios de data asta. Rafa poate să triumfe la AO, că tot are acolo doar un titlu, dar să mai lase şi altora o bucăţică de zgură, format 3 din 5.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baba Novak.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Baba Novak5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei