Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iun 2014 - Anul XIX, nr. 132 (5641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

Flash mob cu dansuri tradiţionale pentru promovarea Bucovinei pe litoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi prezentată, pentru prima dată, într-un stil neconvenţional, pe litoralul românesc, în plin sezon estival. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de ieri că în perioada 4 – 6 iulie a.c., la Mamaia va avea loc prima ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei, eveniment organizat de administraţia judeţeană în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa, precum şi cu unităţile de cazare, asociaţiile de turism şi Centrul Naţional de Informare Turistică din Suceava.

Cătălin Nechifor a subliniat faptul că acest târg va fi complet diferit faţă de celelalte organizate în alte locaţii din ţară. El a explicat că unul dintre punctele de atracţie ale acestui târg de turism va fi un flash mob cu dansurile trandiţionale ale minorităţilor din judeţul Suceava care va fi prezentat în diverse locaţii neconvenţionale din staţiunea Mamaia.

„Noutatea faţă de alte târguri la care participăm şi la care suntem organizatori este aceea că ţinta o reprezintă turiștii aflaţi în stațiunea Mamaia la vremea respectivă. Şi tot ca noutate este profilul de organizare atipic faţă de ceea ce am făcut până acum, pentru că ne adresăm unui public ţintă aflat în vacanţă şi pe care încercăm să-l aducem în Bucovina, ca destinaţie turistică ulterioară concediului de vară petrecut la mare. În cele trei zile vor fi organizate foarte multe evenimente, iar pe lângă partea de prezentare, de standuri, de ofertă turistică şi de program artistic susţinut de Ansamblul <Ciprian Porumbescu>, vom împărţi şi materiale promoţionale cu Bucovina”, a explicat Cătălin Nechifor. Şeful administraţiei judeţene a arătat că turiştii prezenţi în Mamaia vor primi afişe, diplome, baloane, mingi de plajă, sacoșe, odorizante auto, cărţi de colorat şi creioane de colorat pentru copii, toate personalizate cu Bucovina, precum şi 500 de pălării de plajă.

Cătălin Nechifor a spus că pe parcursul târgului de turism de la Mamaia vor fi împărţite 3.000 de bilete pentru o tombolă care va avea ca premii 10 sejururi de weekend în unităţile de primire turistică din Bucovina.

Făcând referire la flash mob-ul care va fi prezentat în cadrul acestui târg, Nechifor a spus că „tot ca element de noutate am discutat cu cei de la Ansamblul <Ciprian Porumbescu>şi vor realiza un flash mob. Noi avem acea suită de dansuri şi cântece populare tradiţionale ale minorităţilor, care durează aproximativ 14 minute şi în care sunt reprezentate principalele minorităţi din Bucovina. Iar  Ansamblul <Ciprian Porumbescu> şi Centrul Cultural Bucovina au ca misiune în această perioadă să pregătească acest flash mob care să fie prezentat în spaţii neconvenţionale din Mamaia”.

Preşedintele CJ Suceava a spus că târgul de turism va fi organizat la intrarea în Mamaia, într-o piaţetă de pe malul lacului Siutghiol, unde turiştii vor fi invitaţi să „guste din Bucovina, să vadă Bucovina acolo, iar apoi să vină la noi acasă”. Pe lângă această locaţie, acţiuni de promovare vor avea loc şi pe plaja din Mamaia, acolo unde vor fi distribuite materiale promoţionale şi de prezentare a Bucovinei. „Sper ca această primă ediţie să fie una interesantă şi cu efecte rapide, pentru că avem ocazia ca prin acest târg să ne adresăm unui număr foarte mare de persoane care sunt în vacanţă şi care mai departe vor să-şi petreacă timpul liber într-o destinaţie frumoasă precum Bucovina. Şi apreciez foarte mult modul în care Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa ne-au ajutat în acest proiect”, a mai spus şeful administraţiei judeţene. Cătălin Nechifor a apreciat că totalul costurilor pentru organizarea acestui târg nu va fi foarte mare, banii fiind alocaţi de la bugetul Consiliului Judeţean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flash mob cu dansuri tradiţionale pentru promovarea Bucovinei pe litoral.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Flash mob cu dansuri tradiţionale pentru promovarea Bucovinei pe litoral3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare tampenie cu iz electoral trimis de
(13 iun 2014, 08:33:10
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor se crede in campanie electorala daca imparte afişe, diplome, baloane, mingi de plajă, sacoșe, odorizante auto, cărţi de colorat şi creioane de colorat pentru copii + 500 de pălării. Mai lipsesc prezervativele personalizate cu o frunza si-un bradut. Chestiile astea le impart cei care nu au nimic de spus despre ei, adica firme fara vanzari, fara trecut si viitor ori politicienii. Bucovina e frumoasa,e naturala si musteste de cultura. Presedintele CJ nu are de unde sa stie asta - el nu este un om de cultura sau cultivat si nu sprijina cultura. De ce nu face si imparte o revista de genul celor care exista pe Litoral deja - in genul a Zile si Nopti. Sa puna acolo toate datele legate de istoria si obiectivele istorice ale Bucovinei, despre atractii turistice, pensiuni, harti, frumuseti naturale. Ar putea sa puna si ceva recenzii din carti si albume valoaroase tiparite aici. Ii recomand sa nu uite sa specifice ca a pus o balega pe masa turistilor care vin aici - pe care o serveste drept tort de cacao. Ma refer la Groapa de gunoi din varful Mestecanisului. Dl.Nechifor s-a inconjurat de o gasca de laudatori pe care ii sustine si ii promomoveaza. Trebuie sa spun ca unii se afla aiciuati si in presa scrisa din Suceava. Acestia nu pot fi de acord asadar cu comentariul meu sau al altora care au aceeasi parere, nu-i asa ....
2.   Asa se sparg banii CJ trimis de
(13 iun 2014, 09:16:35
Eu unul il suspectez pe acelasi domn presedinte CJ ca vrea sa mearga cu gasca lui de laudatori (pe care o sa ii foloseasca apoi in campania electorala) pe Litoral sa se distreze pe banii sucevenilor, nu sa faca treaba. Vor sa sparga banii sub umbrela unei promovari - de slaba calitate - a Bucovinei. Daca analizam situatia din ultimii 10 ani observam ca BUCOVINA s-a promovat SINGURA prin oamenii ei de valoare, din toate domeniile, NU PRIN POLITICIENII CARE S-AU URCAT CA SCROAFA IN COPAC si au uitat de unde au plecat. Domnul FLUTUR a facut - cat a fost presedinte -cate ceva si mai mult- pentru Gura hUmor cel putin, insa dumneavoastra - domnule NECHIFOR, nu ati facut nimic pentru zona Dornelor si bazinul Bistritei. Eu unul am facut parte din dobitocii care au crezut in d-voastra si v-au votat, dar asa teapa ... nu am mai luat in viata mea. Am vazut asta in activitatea d-vostra dar si in modul d-voastra de a vorbi, a promite si a bate campii - in cele 3-4 discutii pe care le-am purtat cu diferite ocazii. Sunteti SLAB de tot- ma refer aici la activitatea depusa pentru judetul Suceava. Deja va consider istorie. Si sa nu uit .....acest comentariu este un pamflet, educativ poate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei