Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2014 - Anul XIX, nr. 102 (5611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preventiv

Lungu le-a cerut constructorilor de la apă-canalizare să nu blocheze traficul de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, constructorilor li s-a atras atenţia că deşi vremea este favorabilă refacerii străzilor distruse de lucrările pe care le-au efectuat, nu s-a turnat nici măcar un centimetru de asfalt.

„În acest sfârşit de săptămână au fost ploi abundente şi multe străzi care au fost aduse cât de cât la starea iniţială astăzi sunt <în suferinţă>. E vorba în special de străzile neasfaltate, străzi de pământ”, a remarcat Lungu, care a cerut inspectorilor din primărie să fie atenţi la aceste aspecte, să ducă balast acolo unde este nevoie, să se poată circula în condiţii de normalitate.

„Nu mi se pare normal ca în luna mai constructorii să vină cu scuze de genul <staţia de asfalt nu este pornită>, motiv pentru care nu au refăcut străzile aşa cum trebuia. E treaba constructorului de unde ia asfalt, acestatrebuie să vadă unde sunt pornite staţiile de asfalt, să putem finaliza străzi precum Mitocului, Zefirului, să se refacă acea bretea intens circulată din zona Mănăstirii Dragomirna. La fel de importante sunt străzile intens circulate, precum Grigore Antipa, Iacob Zadik, dar şi zona Zamca, strada Narciselor, zona Pieţei Mari, Petru Rareş”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Ion Lungu le-a cerut constructorilor, firma Pfeiffer, să se preocupe mai mult de refacerea străzilor distruse, pentru a nu fi afectat traficul rutier în perioada Zilelor Sucevei, adică la finele lunii iunie.

„Zilele trec repede, acuşi trebuie să ne pregătim deja de zilele oraşului... Trebuie să gândim un program comun, astfel încât să nu afectăm arterele principale. Condiţii de muncă sunt, mai este nevoie doar de chef de muncă, să se recupereze acolo unde sunt întârzieri”, a adăugat edilul sucevean.

Pe unele străzi, refacerea va fi făcută de către primărie, cu covor asfaltic, fiind vorba de străzi de pământ.

„Indiferent cât scandal am face la constructor, acolo unde s-a intervenit pământul ori se lasă, ori face cocoaşă, niciodată nu este readus la nivelul anterior”, a explicat Lungu, care spune că turnarea unui covor asfaltic este cea mai bună soluţie la problemele de acest gen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu le-a cerut constructorilor de la apă-canalizare să nu blocheze traficul de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu le-a cerut constructorilor de la apă-canalizare să nu blocheze traficul de Zilele Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fuck trimis de
( 7 mai 2014, 19:33:41
Sa te f()t in moaca aia de belciugat, ca ai distrus tot orasul prelipcene!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei