Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2014 - Anul XIX, nr. 101 (5610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Votul pentru PSD nu-l face pe medicul Brădăţan europarlamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tiberius Brădăţan merită tot respectul pentru ceea ce face în calitate de medic la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Totodată, domnul Brădăţan, ca purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, este unul dintre cei mai vii deţinători ai acestui tip de funcţie. Tiberius Brădăţan merită apreciat pentru că a avut curajul să se înscrie în PSD, venind din postura de apolitic, într-o perioadă în care PDL era foarte puternic. La schimb, domnul Brădăţan a primit un mandat de membru în Consiliul Local Suceava şi funcţia de director medical al Spitalului Judeţean. Şi i s-a mai oferit ocazia de a candida la Senatul României, o misiune foarte grea, din moment ce partidul l-a pus să se lupte cu puternicul Gheorghe Flutur. Tiberius Brădăţan nu a ajuns senator. Funcţia de consilier local şi cea de adjunct al Spitalului Judeţean reprezintă cam puţin pentru domnul Brădăţan. Experienţa de medic la Urgenţe pe care a acumulat-o şi faptul că este un bun comunicator l-ar fi recomandat pe acesta pentru un post de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Însă, cum PSD Suceava nu este băgat în seamă la Bucureşti, Tiberius Brădăţan trebuie să se mulțumească doar cu puţinul care i s-a oferit. În prezent, pe partea politică, domnul Brădăţan este candidatul PSD pentru Parlamentul European. Numai că fiind aruncat de-abia pe poziţia a 23-a de pe listă, Tiberius Brădăţan are şanse de a ajunge la Bruxelles doar ca excursionist. La bătăliile politice importante, PSD i-a rezervat domnului Brădăţan rolul de candidat de serviciu fără şanse. Cu toate că Tiberius Brădăţan a fost pus pe listă de umplutură, acesta este purtat pe la evenimentele electorale organizate prin judeţ în calitate de „candidat de-ai noştri”. Plimbându-l pe domnul Brădăţan prin faţa îmbaticatelor şi a îmbundiţaţilor strânși prin căminele culturale, pesediştii le sugerează alegătorilor că dacă vor vota PSD va avea şi Suceava un reprezentant în Parlamentul European. Fals. La alegerile europarlamentare din 25 mai, medicul Brădăţan nu are absolut nici o şansă de a fi ales. Cetăţenii judeţului Suceava trebuie să înțeleagă foarte clar că dacă vor vota PSD-ul nu vor vota şi pentru medicul Brădăţan. Nu, ei vor vota pentru ca soţia premierului Ponta şi alte pile ale conducerii PSD să devină europarlamentari şi să beneficieze, astfel, de salarii lunare de 6.000 de euro şi de facilităţi în valoare de alte multe mii de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Votul pentru PSD nu-l face pe medicul Brădăţan europarlamentar.
 Vizualizări articol: 3653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 17 voturi
Votul pentru PSD nu-l face pe medicul Brădăţan europarlamentar4.2517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei