Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2014 - Anul XIX, nr. 102 (5611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Zilele Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 8-10 mai, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava organizează o suită de manifestări circumscrise evenimentului Zilele Colegiului.

Potrivit directorului unităţii, prof. Virginel Iordache, „programul pregătit de organizatori este unul variat și cuprinde competiții pe diverse discipline (matematică, informatică, șah), concurs de karaoke, dezbateri, vizionări de filme, cerc de lectură, prezentări de proiecte, expoziții de fotografie, momente artistice”.

Debutul manifestărilor va avea loc mâine, de la ora 9.30, alocuţiunile invitaţilor (reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, ai Primăriei Suceava, ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Facultăţii de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, directori de școli) desfășurându-se sub genericul “CNI <Spiru Haret> – Trecut și perspectivă”.

Zilele Colegiului reprezintă, totodată, un bun prilej pentru ca cei aflaţi astăzi la cârma şcolii să-şi exprime recunoştinţa faţă de cei care au școlit generații de elevi în cadrul instituției, întâlnirea cu foștii profesori reprezentând un alt eveniment consemnat în programul zilei de 8 mai.

Tot mâine vor mai avea loc: prezentarea publicațiilor colegiului (revistele Adolescenți, Teenage Cult, Mathesis și gazeta MIF), concursul de creativitate în domeniul software “Linfo@SV” (ediția a XI-a), realizarea unei paralele între învățământul secolului al XIX-lea și învățământul modern, activități în laboratorul de fizică, expoziţie de postere şi fotografii cu tema “Să trăim într-un mediu curat”, prezentări inedite de carte, cercul de lectură “Lecturiada”, activitate de cerc pedagogic și concursul de matematică “Spiru Haret”.

Ziua de vineri debutează cu cercul de lectură “Trăiește-ți visurile printr-o carte” și continuă cu vizionări de filme didactice, concurs interactiv de karaoke, prezentări ce au ca temă lupta împotriva risipei de alimente, momente artistice, concurs de creaţie literară, muzicală şiabilităţi meşteşugăreşti, concurs și discuții pe tema “România și Uniunea Europeană”, dialoguri între elevii basarabeni şi români.

Sâmbătă, 10 mai, este programată cupa “Spiru Haret” la șah (ediția a II-a). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zilele Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei