Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mai 2014 - Anul XIX, nr. 102 (5611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiune poliţie

Clubul Ranch din Suceava, amendat pentru nerespectarea orei de închidere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul clubului Ranch din Suceava a fost amendat de poliţişti la finele săptămânii trecute, pentru că distracţia a continuat şi după miezul nopţii, asta deşi ora 0.00 este stabilită ca oră de închidere în autorizaţia de funcţionare a localului.

Clubul Ranch, situat pe strada Universităţii, după sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, a obţinut autorizaţie de funcţionare cu program limitat din cauza numeroaselor incidente grave care au avut loc acolo în anii anteriori. Mai exact, în acest club s-au înregistrat trei cazuri de tentativă de omor.

 

Amendă de doar 500 de lei, dar care, în caz de recidivă, poate duce la suspendarea autorizaţiei

Amenda aplicată de poliţişti pentru nerespectarea programului de funcţionare din noaptea de sâmbătă spre duminică a săptămânii trecute este de 500 de lei. Amenda pare mai degrabă simbolică, însă în cazul în care se va mai constata aceeaşi problemă şi se vor aplica noi amenzi, poliţia are dreptul să solicite suspendarea autorizaţiei clubului, emisă de Primăria municipiului Suceava.

În condiţiile în care în cele mai multe cluburi distracţia se prelungeşte mult după miezul nopţii, limitarea programului până la ora 0.00 îi nemulţumeşte profund pe cei care conduc acest club.

Ei au solicitat în mai multe rânduri ca ora de închidere din autorizaţie să fie prelungită, însă Poliţia municipiului Suceava, consultată de primărie, nu a fost de acord. Poliţiştii au respins această solicitare pe fondul numeroaselor acte de violenţă care au avut loc în acest club în anii trecuţi, dar şi în condiţiile în care localul se află într-o zonă destul de izolată şi prost iluminată, factori favorizanţi pentru acte de violenţă pe fond de consum de alcool.

Trebuie precizat că de la redeschiderea clubului Ranch nu s-au mai înregistrat fapte grave de violenţă, ci doar o serie de altercaţii în afara localului, soldate cu aplicarea de amenzi.

Violenţele grave din clubul Ranch s-au petrecut în 2012, între mai mulţi indivizi cu un cunoscut trecut infracţional. Şirul violenţelor s-a încheiat cu înjunghierea unui handbalist în vârstă de 18 ani, care a fost la un pas de moarte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Ranch din Suceava, amendat pentru nerespectarea orei de închidere.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Clubul Ranch din Suceava, amendat pentru nerespectarea orei de închidere5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei