Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2014 - Anul XIX, nr. 101 (5610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În minivacanţa de 1 Mai

Zeci de mii de flori plantate pe spaţiile verzi din oraş, de angajaţii primăriei, în timpul lor liber

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte din angajaţii Primăriei Suceava au petrecut minivacanţa de 1 Mai la serviciu, în plină activitate de amenajare a spaţiilor verzi din oraş.

Deşi aveau liber în intervalul 1-4 mai, angajaţii Direcţiei Domeniului Public s-au prezentat la muncă trei zile la rând, plantând zeci de mii de flori, din serele în care le-au crescut în iarnă,  pe spaţiile verzi de pe marginea străzilor, precum şi în sensurile giratorii.

„Apreciez efortul celor de la Direcţia Domeniului Public, care au lucrat în toate aceste zile libere 1, 2 şi 3 mai, în condiţiile în care ei nu sunt plătiţi pentru ceea ce au făcut, pentru că nu avem posibilitatea legală. Le mulţumesc că au fost la lucru şi au făcut o treabă bună în aceste zile, pentru a înfrumuseţa oraşul”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Lucrările de plantare a florilor scoase din sere au început din zona de intrare în Suceava dinspre Fălticeni şi au ajuns până aproape de hotelul Bucovina, fiind montate ghivece cu flori şi pe stâlpii de pe marginea principalei artere de circulaţie. 

Şeful municipalităţii sucevene a precizat că a avut discuţii cu Poliţia Locală, pe tema numeroaselor cazuri de furturi de flori de pe stradă şi distrugerea spaţiilor verzi.

„Încercăm să facem tot ce se poate pentru a descuraja vandalizarea spaţiilor verzi, am cerut să fie luate măsuri aspre contra celor vinovaţi, dar, din păcate, efectivele Poliţiei Locale sunt reduse, mult sub cât ar fi necesar pentru a avea eficienţa dorită”, a adăugat primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de mii de flori plantate pe spaţiile verzi din oraş, de angajaţii primăriei, în timpul lor liber.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de mii de flori plantate pe spaţiile verzi din oraş, de angajaţii primăriei, în timpul lor liber5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ii amintesc mascariciului trimis de
( 6 mai 2014, 19:02:42
Ca sa zic asa....parca Politia locala are in dotare 4 MCV-uri,iar in satul Suceava s-au montat cu fonduri europene si cu bani luati din banci la care platim dobanda 108 camere video de supraveghere...se pare ca toate serviciile Primariei sunt total ineficiente,prin urmare trebuie sa-i diponibilizati pe angajati:pentru procese angajati juristi ca aia din Primarie nu stiu carte,pentru prinderea cainilor faceti licitatie ca angajatii de la ecarisaj nu stiu sa prinda caini:bine ca stiu sa mulga autospecialele destinate serviciului de ecarisaj:politistii comunitari nu pot supraveghea monitoarele si sa directioneze echipajele in locurile unde se incalca legea ...si nu in ultimul rand Primarul,in loc sa conduca urbea ia maturoiul in mana si cizmele de guma in picioare si starneste colbul mai ceva ca un Rosalian!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei