Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2014 - Anul XIX, nr. 101 (5610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Suceveanul Petru Luhan va candida pentru un post de senator într-un colegiu din Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul din judeţul Suceava Petru Luhan va candida la alegerile parţiale din data de 25 mai a.c. pentru un post de senator în Colegiul 8, din sectorul 4, din Bucureşti. Anunțul a fost făcut de liderul PDL, Vasile Blaga, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al acestui partid. După acest anunţ, Petru Luhan a spus că ştie care îi sunt contracandidaţii, unul dintre aceştia fiind fostul tenismen Ilie Năstase.

„Ştiu cine îmi este contracandidatul, un nume sonor din lumea sportului, Ilie Năstase, însă au mai încercat şi alţi sportivi şi artiști să se impună în politică şi s-a dovedit că nu au avut succes. Îl respect pe contracandidat ca un bun sportiv, însă nu cred că poate să facă ceva din punct de vedere politic pentru Colegiul 8 şi pentru români în Parlamentul României. Aşa că apreciez ca fiind realiste şansele mele de a câștiga acest colegiu şi merg cu mare încredere la această bătălie politică, pentru că în România este necesar să întărim dreapta în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Luhan.

El a spus că are două proiecte majore pentru România şi pentru locuitorii colegiului în care candidează, şi anume sănătate gratuită pentru toţi românii şi dezvoltarea infrastructurii pe fonduri europene - în special urgentarea anvelopării termice pe bani de la Uniunea Europeană. 

„Candidez pentru continuitatea activităţii politice. Consider că am luptat în aceşti cinci ani pentru ca fondurile europene să fie alocate pe anumite domenii precum infrastructura de transport, dar mai ales în sănătate şi infrastructura de sănătate. Acum vin pe cealaltă parte a digului pentru a propune proiecte concrete de implementare pentru a absorbi bani europeni”, a spus Luhan, care a adăugat că „am două obiective clare pentru România în general, şi în special pentru Colegiul 8 din sectorul 4 Bucureşti. Unul este cel pentru sănătate gratis pentru toţi şi îmbunătățirea infrastructurii de sănătate, a spitalelor în special, pentru care eu am luptat să se aloce bani de la Bruxelles. Al doilea este infrastructură pe bani europeni, şi în special anveloparea blocurilor pe bani europeni, pentru că pentru aceasta am luptat pentru simplificarea procedurilor”.

Petru Luhan a fost ales europarlamentar din partea PDL la alegerile din anul 2009. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Petru Luhan va candida pentru un post de senator într-un colegiu din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Petru Luhan va candida pentru un post de senator într-un colegiu din Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ;) trimis de
( 6 mai 2014, 16:59:34
ce proiecte sunt pentru Romania schimbarea pavelelor? Vreti sa schimbati si la Bucuresti?
2.   Ratoiul Donald trimis de
( 7 mai 2014, 20:55:19
Petru Luhan = Donald Duck

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei