Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2014 - Anul XIX, nr. 101 (5610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interdicții la volan

56 de şoferi lăsați fără permise, majoritatea pentru viteză şi depășiri, în minivacanţa 1-4 mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, împreună cu formaţiunile de profil din judeţ şi echipaje de la „Ordine Publică”, timp de patru zile, în intervalul mini-vacanţei din perioada 1-4 mai, o amplă acţiune de control în cadrul căreia s-a acţionat zilnic cu câte 12 autospeciale cu radar. Acţiunea a dus la ridicarea unui număr record de permise de conducere - 56. În 26 de cazuri au fost amendaţi şi lăsaţi fără permise de conducere şoferi care au fost înregistraţi de radare cu viteze care depăşeau cu mai mult de 50 de kilometri la oră limita admisă pe respectiva porţiune de drum, 25 de şoferi şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru depăşiri neregulamentare, pe linie continuă, iar alţi cinci şoferi – pentru alte abateri.

Comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a explicat că „acţiunea s-a axat pe reducerea riscului de accidente pe fondul vitezei. Dintr-un total de 964 de amenzi aplicate în cele patru zile de controale, 722 au fost pentru viteză”. El a precizat că la acţiunile de control s-a acţionat cu câte 12 maşini, în condiţiile în care pe lângă autospecialele Serviciului Rutier au fost implicate suplimentar şi cele două Loganuri cu radar de la Postul de Poliţie Poiana Stampei şi de la Secţia Rurală Bogdăneşti.

Cea mai mare viteză înregistrată de radar în cele patru zile de controale a fost de 137 km/h, pe DN 2, în interiorul localităţii Roşiori, pe o porţiune limitată la 60 de kilometri la oră.

De precizat că în intervalul 1-4 mai, la nivel de judeţ s-a înregistrat un singur accident mortal, pe DN 2 E, la Pârteștii de Sus. Conform anchetei poliţiei, un motociclist în vârstă de 47 de ani a murit după ce a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza vitezei excesive şi s-a izbit violent într-o căruţă.

 

523 de şoferi au suflat în etilotest

Tot în intervalul 1-4 mai, Poliţia Rutieră a mai organizat un control pe timp de noapte, axat pe depistarea şoferilor băuţi. În cele patru zile au fost verificaţi cu aparatul etilotest 523 de şoferi. Au fost constatate nouă infracţiuni (şase alcoolemii şi trei conduceri de auto neînmatriculate) şi reţinute zece permise de conducere, din care cinci pentru consum de alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 56 de şoferi lăsați fără permise, majoritatea pentru viteză şi depășiri, în minivacanţa 1-4 mai.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
56 de şoferi lăsați fără permise, majoritatea pentru viteză şi depășiri, în minivacanţa 1-4 mai1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei