Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2014 - Anul XIX, nr. 101 (5610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean intenţionează amenajarea a o mie de locuri de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă la această dată circulaţia rutieră se desfăşoară anevoios în mai multe zone din Rădăuţi, din cauza lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelei de apă-canal, problema parcărilor într-o urbe care a devenit aglomerată în ultimii ani, cât şi a unui trafic rutier civilizat, ar putea fi rezolvată printr-un proiect iniţiat de primarul Aurel Olărean.

Primăria municipiului Rădăuţi a elaborat o strategie integrată pentru asigurarea de locuri de parcare adiacente locuinţelor cetăţenilor, cu preponderenţă în cartierele aglomerate, în ultimii ani fiind amenajate aproape o mie de locuri de parcare în cartierele Obor, Grănicerului, Hurmuzachi, Hipodrom şi Mihai Viteazul. Mai precis, utilizatorul fiecărui loc de parcare din aceste zone achită o taxă anuală de 100 de lei, iar din aceste fonduri sunt amenajate alte parcări în cartierele aglomerate.

 

Olărean: Trafic rutier modern, pentru siguranţa rădăuţeanului

Conform datelor puse la dispoziţie de executivul rădăuţean, la această dată sunt peste o mie de solicitări pentru amenajarea şi închirierea de locuri de parcare. Specialiştii administraţiei rădăuţene au identificat mai multe amplasamente pentru parcări, situate pe străzile Tudor Vladimirescu, Petru Rareş, Volovăţului, Călăraşi, Mihai Viteazul, Oborului, General Iacob Zadik, Eudoxiu Hurmuzachi, Putnei, 1 Mai, Spitalului, Calea Bucovinei, Aleea Primăverii, Piaţa Unirii şi în zona Spitalului Vechi.

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că prin amenajarea acestor spaţii problema parcărilor din localitate ar putea fi rezolvată. „Sunt de acord că deocamdată se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din municipiu, însă trebuie înţeles că acolo se lucrează la reţeaua de apă-canal. Vom depăşi acest moment şi imediat ce va fi posibil vom continua cu amenajarea parcărilor. Noile parcări, cât  şi cele aproape o mie realizate în ultimii ani, fac parte dintr-un plan de modernizare şi de fluidizare a circulaţiei rutiere în municipiul Rădăuţi. Acestora li se adaugă pasajul CFR din zona Spitalului Vechi, sensuri unice pe mai multe artere, cât şi ruta care străbate centrul şi face legătura cu şoseaua spre Vicov-Putna. Vor urma alte modernizări în mai multe cartiere şi zone din municipiu, pentru un trafic rutier modern, pentru siguranţa şi confortul rădăuţeanului”, a declarat ieri Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean intenţionează amenajarea a o mie de locuri de parcare.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Primarul Olărean intenţionează amenajarea a o mie de locuri de parcare1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei