Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2014 - Anul XIX, nr. 87 (5596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Paşte

Meniu de sărbătoare pentru bătrânii asistaţi şi nevoiaşii din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bătrânii asistaţi dar şi cei mai nevoiaşi dintre rădăuţeni nu vor fi uitaţi de administraţia locală, nici în această primăvară, în perioada sărbătorilor pascale. Mai exact, atât Cantina de Ajutor Social cât şi Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiu vor pregăti, prin grija Direcţiei de Asistenţă Socială, un meniu deosebit pentru perioada sărbătorilor, meniu din care nu vor lipsi produsele tradiţionale.

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Rădăuţi, Marinela Mironescu, a declarat: „Ca în fiecare an, pentru perioada sărbătorilor de Paşti, meniul de la Cantina de Ajutor Social şi de la Căminul pentru Persoane Vârstnice va fi deosebit. Asistaţii de la Cantină vor primi pachete cu alimente, pachete în care vor fi ulei, zahăr, mezeluri, ouă, orez, kaiser, şuncă, pui de găină, carne tocată şi cremă de ciocolată. În acelaşi timp, bătrânii de la Cămin vor avea de Paşte masă festivă din care nu vor lipsi preparatele specifice acestei perioade. Vreau să mai menţionez că în perioada sărbătorilor pascale vor fi oficiate şi slujbe la Capela din incinta Căminului”.

 

Olărean: Circa 140 de persoane din evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială vor beneficia de un meniu deosebit

De meniul de sărbători vor beneficia aproximativ 140 de persoane din evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială. Şeful executivului local, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a precizat, prin telefon, ieri după-amiază: „Cred că este normal ca şi cei în vârstă, mă refer la internii din Căminul pentru Persoane Vârstnice din localitate, nevoiaşii înscrişi la Cantina de Ajutor Social cât şi la cei de la Adăpostul de noapte să simtă atmosfera sărbătorilor de Paşti. Sunt sigur că vor fi vizitaţi de oameni cu suflet din municipiu în zilele de sărbătoare, însă executivul local s-a îngrijit, şi de această dată, ca în perioada sărbătorilor pascale bătrânii şi nevoiaşii să beneficieze de un meniu deosebit, de un meniu de sărbătoare. Profit de acest prilej şi le urez tuturor bătrânilor de acolo, multă sănătate, sărbători fericite şi o primăvară cât mai liniştită!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meniu de sărbătoare pentru bătrânii asistaţi şi nevoiaşii din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Meniu de sărbătoare pentru bătrânii asistaţi şi nevoiaşii din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei