Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2014 - Anul XIX, nr. 87 (5596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anchetă

Maşina unui poliţist sucevean, cuprinsă de flăcări în miez de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Maşina unui ofiţer de poliţie din Suceava care face parte din structurile judiciare ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost distrusă în întregime de flăcări, în noaptea de luni spre marţi, în urma unui incendiu izbucnit pe o stradă din Botoşani, municipiu în care în ultimii doi ani s-au înregistrat nu mai puţin de 13 incendii puse intenţionat, fapte rămase cu autori necunoscuţi.

Autoturismul, marca Ford Mondeo, era parcat pe Aleea Zorilor din Botoşani şi a fost înghiţit de flăcări aproape de miezul nopţii, mai multe persoane sesizând imediat incendiul la 112.

Deşi pompierii au ajuns repede la faţa locului, nu s-a mai putut face nimic, maşina arzând aproape în totalitate.

Fordul aparţine comisarului-şef  Ioan Cristinel Calistru, care a lucrat la DNA Suceava, iar de aproximativ o lună a fost detaşat la structura centrală anticorupţie de la Bucureşti.

Autoturismul rămăsese în grija naşului de cununie al poliţistului, care le-a spus anchetatorilor că luni a luat maşina de la un service auto, unde o lăsase cu două săptămâni în urmă, după care s-a dus cu autoturismul la o spălătorie.

A stat acolo mai multe ore cu motorul pornit şi instalaţia de încălzire în funcţiune, pentru ca tapiseria să se poată usca, după care a adus maşina pe Aleea Zorilor, unde a şi rămas parcată.

Deşi în primă fază, s-a luat în calcul varianta unei acţiuni intenţionate, ulterior, specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au stabilit care a fost cauza incendiului:„existenţa de instalaţii şi echipamente electrice defecte sau improvizate”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina unui poliţist sucevean, cuprinsă de flăcări în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 2418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maşina unui poliţist sucevean, cuprinsă de flăcări în miez de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei