Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2014 - Anul XIX, nr. 58 (5567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 martie

„Oraşe în acuarelă”, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava, Alianţa „Pro Bucovina” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina organizează,în intervalul 11 martie - 9 aprilie, expoziţia „Oraşe în acuarelă”, realizată de tânărul artist fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas. Acesta etalează 25 de peisaje citadine în acuarelă. Vernisajul este programat pentru sâmbătă, 15 martie, la ora 13:00.

 

Expoziţie de pictură la City Gallery din Shopping City

În perioada 28 februarie – 24 martie, Shopping City Suceava găzduieşte expoziția de pictură aparţinând Vioricăi Ana Moruz, artist plastic al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Suceava. Artista va expune aproximativ 60 de picturi realizate în acrilic pe pânză, o metodă de pictură care a dat naștere celor mai atrăgătoare și reușite creații.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City. Intrarea este liberă pentru cei mici.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia pot învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Joi, 13 martie

Teatru la Oscar Wilde

La Oscar Wilde, de ora 20.00, actorii Oana Miron și Octavian Jighirgiu vor interpreta piesa „Aeroport” de Ștefan Caraman. Intrarea este 10 lei. Rezervări la 0751 350 575 sau 0330 803 102.

 

Nicu Alifantis va concerta la Casa de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava are loc, de la ora 19:00, un concert extraordinar susţinut de Nicu Alifantis, autorul minunatelor melodii “Ploaie în luna lui Marte”, „Emoţie de toamnă”, “Piaţa romană nr. 9”, „Ce bine că eşti!” sau „La Calul Bălan”. Artistul, împreună cu Mozaic Band, se află într-un turneu naţional de promovare a celui mai recent disc al lor, intitulat “40 de ani de muzică - Mozaic”. Un bilet la concert costă 60 de lei. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

 

Student Power Night, în Padrino

Începând cu ora 22.00, în Padrino este Student Power Night. Şampanie şi shot-uri din partea casei, pentru toţi studenţii, în plus, reducere de 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 14 martie

Sport

Rugby, Cupa Bucovinei, stadionul Unirea Suceava

ora 14.00 RCM Galați - CS Agro Poli Iași

ora 16.00 CSM Suceava - RC Bârlad

 

Karaoke, la Oscar Wilde

La Oscar Wilde, începând cu ora 23.30, sunteţi aşteptaţi la Karaoke, alături de Florin Ilinca, finalist la Vocea României. „Vă așteptăm să marcați St. Patrik's Day, alături de Guinness”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări la 0751 350 575 sau 0330 803 102.

 

Videoproiecție film „I Am”, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 21:00, Videoproiecție film „I Am”, un documentar ca din filme. Documentarul „I Am” este o compilaţie fantastică de informaţii şi emoţii, iar concluziile sunt uimitoare. Intrare: 15 lei.

 

O mie de cocori de hârtie, într-o expoziţie inedită la Suceava

Galeria Suspendată din La Fierărie – Talcioc Cultural îl omagiază pe părintele Origami, Akira Yoshizawa, într-un mod deosebit. Data marchează 103 ani de la naşterea acestuia şi, în egală măsură, nouă ani de la trecerea acestuia în nefiinţă.

Cu această ocazie, de la ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziţiei de origami „O mie de cocori”, semnată de tânărul artist sucevean Andy Aelenei. Acesta a confecţionat mai bine de o mie de cocori din hârtie pentru a marca momentul, obiectele urmând a fi suspendate de tavanul terasei din incinta Talcioc Cultural.

 

Padrino Lounge: „Friday we are different”, music by DJ XS

„La Padrino Lounge: Friday 14 March at 22:00 "Friday we are different", music by DJ XS. Tell only your best friend!!! Dress Code: Dress Fabulous”, anunţă organizatorii.Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura în timpul săptămânii de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au accesul gratuit.

 

Florin Chilian, la Padrino

Începând cu ora 22:00, la Padrino, eşti invitat la un concert extraordinar susținut de Florin Chilian. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Rockoteca de altădată, la Centru Vechi

Trupa Tribut va concerta vineri, 14 martie, de la ora 21:00, la Centru Vechi. Intrarea este 15 lei. Rezervări la telefon 0749 222 202.

 

Sâmbătă, 15 martie

Sport

Rugby, Cupa Bucovinei, stadionul Unirea Suceava

ora 10.00 RCM Galați – RC Bârlad

ora 12.00 CSM Suceava – CS POli Agro Iași

 

Fotbal, Liga 2, ora 11.00, stadionul Areni Suceava

Rapid CFR Suceava – SC Bacău

 

Fotbal, Liga 3, ora 15.00, stadionul Areni Suceava

Sporting Suceava – Cetatea Târgu Neamț

 

4Univers, concert live la Oscar Wilde

La Oscar Wilde,începând cu ora 22.00, sunteţi aşteptaţi la un concert live marca 4Univers. Puteţi să marcați St. Patrik's Day, alături de Guinness! Intrarea este 10 lei.

Rezervări la: 0751 350 575 sau 0330 803 102.

 

Teatru de copii, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 12.00, Teatrul de Copii își reia activitatea artistică. „Invităm toți copilașii, alături de părinții lor, la piesa de teatru <Prâslea cel Voinic și Merele de Aur>. Pe durata spectacolului nu se fumează”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă.

 

Mircea Baniciu va concerta la Talcioc Cultural

De la ora 21:00, Mircea Baniciu îşi va întâlni publicul, admiratorii şi prietenii suceveni în Talcioc Cultural, unde muzicianul care ne-a încântat urechile cu o sumedenie de hituri promite un spectacol de excepţie. Biletul costă 40 de lei.

 

„Primăvara începe cu... premii de răfăţ şi distracţie”, la Shopping City

Începând cu ora 17:00, se dă startul la distracţie şi voie bună. Sucevenii sunt aşteptaţi la un show de modă în tendinţe cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2014, prezentate de magazinele din Shopping City şi prezentare de modă haute-couture, semnată George Hojbotă, concursuri cu premii, dar şi la un concert de senzaţie, susţinut de trupa Deepcentral. Artiştii sunt celebri pentru melodiile devenite hit-uri: “Russian girl“, ”In love”, “Music makes me free” sau noile lansate „Sus până la cer” şi „O stea”. Surprizele vor continua pe tot parcursul evenimentului, aşa încât primii 200 de clienţi care vor face cumpărături cumulate de minim 150 de lei din magazinele din Shopping City, cu excepţia hipermarketului Carrefour, vor câştiga pe loc un voucher în valoare de 50 de lei.

 

"Jameson St. Patrick`s Live" cu DJ XS şi DJ Eduard B, la Padrino

„Începând cu ora 22.00, Padrino vă aşteaptă la <Jameson St. Patrick`s Live> cu DJ XS şi DJ Eduard B. Embrace your irish spirit. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, informează organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 16 martie

Piesa „Amantul se mărită”, la Talcioc Cultural

La Talcioc Cultural, de la ora 20:00, teatrul se întoarce la Suceava, cu piesa „Amantul se mărită”. Comedia de un haz nebun, răsturnările de situaţii, personajele care mai de care mai ciudate creează cadrul perfect pentru ca interpretarea celor şase actori să fie cuceritoare. Biletul costă 20 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei