Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2014 - Anul XIX, nr. 58 (5567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

O autocisternă răsturnată, cu 20 de tone de motorină, a blocat două ore traficul spre Ardeal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O autocisternă care transporta în jur de 20 de tone de motorină s-a răsturnat, ieri, pe DN 17, între Ilişeşti şi Stroieşti, urmare a accidentului traficul de pe şoseaua dinspre Suceava spre Ardeal fiind blocat în jur de două ore. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.20.

Şoferul autocisternei, Gheorghe P., în vârstă de 37 de ani, se deplasa spre Suceava şi, aparent inexplicabil, pe o porţiune de drum în linie dreaptă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ieşind în afara carosabilului, unde s-a răsturnat pe o parte. La faţa locului au intervenit trei echipaje de la Detaşamentul de pompieri Suceava. S-a constatat că există scurgeri de carburant, astfel că imediat au fost luate măsuri pentru evitarea unei nenorociri.

Conform plutonierului adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, „prin două din cele cinci guri de alimentare ale cisternei picura combustibil. Echipajele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire specifice în astfel de cazuri”.

La faţa locului a ajuns o altă cisternă a societăţii ce deţine prima maşină (SC Dagida SRL Suceava), care a preluat în condiţii de siguranţă cele 20 de tone de combustibil.

Cu ajutorul pernelor pneumatice şi al altor accesorii din dotarea autospecialei pentru descarcerare grea, pompierii au stabilizat cisterna, iar două utilaje au tras şi au repus pe carosabil autovehiculul. Operaţiunea a fost finalizată în jurul orei 13.20, la două ore de la accident.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, şoferul autocisternei ieşind pe picioarele sale din maşină. În măsura în care s-a putut, şoferii aflaţi în trafic au ocolit zona blocată pe drumuri agricole secundare. Traficul a fost dirijat de poliţiştii rutieri care au ajuns în zonă.

La faţa locului au ajuns şi inspectori ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, care au demarat verificări privind legalitatea transportului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O autocisternă răsturnată, cu 20 de tone de motorină, a blocat două ore traficul spre Ardeal.
 Vizualizări articol: 2638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O autocisternă răsturnată, cu 20 de tone de motorină, a blocat două ore traficul spre Ardeal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei