Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2014 - Anul XIX, nr. 58 (5567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băişanu compară delegarea transportului şi distribuţiei agentului termic în Suceava cu proiectul Roşia Montană

Joi, 13 Martie 2014 (18:02:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că delegarea de gestiune a serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice din Suceava către un operator privat poate fi comparată cu proiectul de la Roşia Montană. Alexandru Băişanu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că delegarea de gestiune, soluţie propusă de primarul Ion Lungu şi recomandată într-un studiu de oportunitate întocmit de o firmă din Bucureşti, demonstrează faptul că edilul Sucevei apără mai mult interesul unei societăţi comerciale decât interesul cetăţenilor. Băişanu a spus că după ce a consultat caietul de sarcini pe care Ion Lungu vrea să-l promoveze pentru organizarea licitaţiei în vederea delegării gestiunii, a putut să observe că 60% din reţelele de termoficare din Suceava „sunt sită”. „Societatea care va câştiga licitaţia va domni timp de 20 de ani în Suceava, iar primăria va fi obligată să plătească 50 – 60 de milioane de euro pentru modernizarea reţelelor de termoficare. E ceva de genul proiectului de la Roşia Montană. Noi avem bogăţia, iar alţii pun doi poli pe masă şi apoi câştigă miliarde”, a declarat liderul PNL Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu compară delegarea transportului şi distribuţiei agentului termic în Suceava cu proiectul Roşia Montană.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu compară delegarea transportului şi distribuţiei agentului termic în Suceava cu proiectul Roşia Montană1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrea sa iasa in evidenta in preajma alegerilor! trimis de
(13 mar 2014, 18:47:22
Cum sa vii cu asa idee rau voitoare!? Nu o sa-l mai alega niciodata nimeni. In situtia aceasta, se vede de ce nu mai reusim sa evoluam ca popor. Se bate pasul pe loc, nu mai suntem in stare sa continuam ce a facut de cei dinnainte, preferind falimentarea si distrugerea a tot ce a facut precedecesorul. Se poate ca dupa atitea investitii in tevi noi, schimbarea lor si o centrala noua pe gaz si biocombustibil, sa vina Baisanu cu o asemenea idee total,,trasnita”!?

2.   Vrea sa iasa in evidenta in preajma alegerilor! trimis de
(13 mar 2014, 18:48:59
Vrea sa iasa in evidenta in preajma alegerilor!
Cum sa vii cu asa idee rau voitoare!? Nu o sa-l mai alega niciodata nimeni. In situtia aceasta, se vede de ce nu mai reusim sa evoluam ca popor. Se bate pasul pe loc, nu mai suntem in stare sa continuam ce a facut cei dinainte, preferind falimentarea si distrugerea a tot ce a facut precedecesorul. Se poate ca dupa atitea investitii in tevi noi, schimbarea lor si o centrala noua pe gaz si biocombustibil, sa vina Baisanu cu o asemenea idee total,,trasnita”!?

3.   Baisanu ZERO...! trimis de
(14 mar 2014, 10:14:47
Zero...care este.....este temperatura din creierul acestu-i om...când functioneaza la capacitate maxima.... oare cate grade sub'zerro...are acest om...când creioerul nu...fundctioneaza???? Intrebarte....intrebatoare...c ...nu este!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei