Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2014 - Anul XIX, nr. 52 (5561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 martie

„Primăvara începe cu...premii de răsfăţ şi distracţie” la Shopping City

La Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răsfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: premii instant în valoare de 2.500 euro pentru doamne şi domnişoare, prezentare de modă cu noile colecţii primăvară - vară, concursuri, surprize şi un super concert DEEP CENTRAL. Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru femeile care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, în perioada 1- 8 martie. Astfel, în fiecare zi primii 150 de clienţi sunt premiaţi cu cosmetice Avon şi accesorii, mărţişoare, căni, flori oferite de Baumax, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de magazinele B&B Collection, Splend`or, Benvenuti, Gatta şi Salon D`Anais.

 

“Târg de dulciuri” la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava organizează, în perioada 7 - 9 martie, „Târgul de dulciuri” –eveniment dedicat iubitorilor de produse delicioase, care poate fi vizitat zilnic, între orele 09:00 – 21:00.

 

Expoziţie de pictură la City Gallery din Shopping City Suceava

În perioada 28 februarie – 24 martie, Shopping City Suceava găzduieşte expoziția de pictură aparţinând Vioricăi Ana Moruz, artist plastic al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Suceava.

 

Weekenduri cu filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 8 Martie, şi duminică, 9 martie, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Ştrumfii 2”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Tombola primăverii, la Iulius Mall

În perioada 1 – 8 martie, clienţii vor fi răsplătiţi pentru fidelitatea lor în cadrul campaniei „Ce îşi doresc femeile?”. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava se vor putea înscrie la tombola primăverii. Zilnic vor fi traşi la sorţi nouă câştigători, care vor primi seturi de bijuterii, şedinţe de înfrumuseţare la salonul Glow Beauty Place sau pachete de cosmetice Sephora. În plus, primii 125 clienţi din fiecare zi care se înscriu în campanie vor primi cutii cu praline, vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

 

Dean Bowman şi Clay Windham vor concerta la Câmpulung şi Fălticeni

Romanian Spring Tour (Dean Bowman şi Clay Windham) vineri, 7 martie, la ora 22:00, la Aquarius din Câmpulung Moldovenesc. Intrarea este 15 lei. Cocteil gratis pentru doamne şi domnişoare. Artiştii vor concerta şi la Club Thales din Fălticeni, sâmbătă, 8 Martie, de la ora 20:00. Donaţie artişti: 20 de lei.

 

Joi, 6 martie

Expoziţie de grafică, pictură şi sculptură

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului se deschide, de la ora 16.00, expoziţia de grafică, pictură şi sculptură a artistului plastic sucevean Iulian Dziubinski. Expoziţia va fi prezentată de artistul plastic Konstantyn Ungureanu BOX.

 

Stand-Up Comedy cu Flavius Kocsis & Lucian Kocsis la Oscar Wilde

La Oscar Wilde, sunteţi aşteptaţi la un Stand-Up Comedy cu Flavius Kocsis & Lucian Kocsis, protagoniști de la "Românii au talent". Intrarea este 10 lei. Rezervări la: 0751/350575 sau 0330/803102.

 

Distracţie la Padrino

„Începând cu ora 22:00, te invităm să te distrezi alături de Emil Lassaria. Intrarea este liberă. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

„Femei de Succes! Performanţă la superlativ!” la Shopping City Suceava

De la ora 17:00, va avea loc, la Shopping City Suceava, cea de-a treia ediție a evenimentului „Femei de Succes! Performanţă la superlativ!”.

 

Vineri, 7 martie

Concert susţinut de Mircea Vintilă la Talcioc

De la ora 21:00 - Mircea Vintilă revine pe scena Talciocului, pentru o nouă seară de colecție. Maestrul Vintilă a promis o seară de neuitat, un regal muzical - cadou doamnelor de 8 Martie. Biletul costă 15 lei.

 

Karaoke la Oscar Wilde

La Oscar Wilde, de la ora 23.30, sunteţi aşteptaţi la un concurs de Karaoke.

Intrarea este gratuită. Rezervări la: 0751.35.05.75 sau 0330.803.102

 

„Azi cânt pentru tine, Mamă!” la  Dom Polski

La ora 18.00, în Sala Dom Polski din municipiul Suceava, se desfăşoară spectacolul muzical-coregrafic cu genericul „Azi cânt pentru tine, Mamă!”.

 

Stand-up comedy cu Sorin Pârcălab și Radu Isac"

Începând cu ora 22:00, la Padrino, sunteţi aşteptaţi la "Stand-up comedy cu Sorin Pârcălab și Radu Isac". Rezervări la 0742365859.  www.RestaurantPadrino.ro

 

Distracţie la Padrino Lounge

„La Padrino Lounge, de la ora 22:00, Guest DJ Dan Ene"Friday we are different". Tell only your best friend. Dress Code: Dress Fabulous”, anunţă organizatorii.

 

Sâmbătă, 8 martie

Fotbal, Liga a II-a, ora 11.00, stadionul Areni Suceava

Rapid CFR Suceava – Gloria Buzău

 

Volei, play-off Divizia A2, ora 11.00, sala Unirea Suceava

CSM Suceava – CSV Dacia Buzău

 

Teatru de Copii la Talcioc

De la ora 12.00 - Teatrul de Copii își reia activitatea artistică, la Fierărie Talcioc Cultural. Începând cu data de 1 martie în fiecare sâmbătă, La Fierărie Talcioc Cultural vă invită la Teatru de și pentru copii. Invităm toți copilașii, alături de părinții lor, la piesa de teatru „8 Martie”. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrarea este liberă.

 

Cabron la Iulius Mall

De ziua lor, femeile vor fi răsfăţate cu evenimente deosebite. Spectacolul frumuseţii începe de la ora 18.00, atunci când doamnele şi domnişoarele se vor desfăta cu sesiuni de make-up şi hairstyling, realizate de specialiştii Glow Beauty Place. Surpriza muzicală a serii este oferită de Cabron, iar cel care se va asigura că atmosfera va fi una de sărbătoare va fi carismaticul prezentator Dan Negru. În plus, pasionatele de shopping vor putea completa periplul prin magazine cu un program de dans pregătit de talentaţii artişti de la Palatul Copiilor Suceava. Iar pentru a întâmpina primăvara cu o garderobă în tendinţe, vor admira noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, în cadrul prezentărilor de modă Spring Fashion Show.

 

"Armonii de Primăvară" la Casa Culturii

Concert "Armonii de Primăvară" - un concert susţinut de Corul Deo Gloria şi The Sound of Music Orchestra, la Casa Culturii Suceava, începând de la ora 18.00. Un repertoriu special dedicat zilei de 8 Martie.

 

Concert live marca Trupa 9 la Oscar Wilde

La Oscar Wilde, începând cu ora 22.00, sunteţi invitaţi la un super concert live marca Trupa 9. Intrarea este gratuită pentru femei. Pentru băieți: 20 lei.

Rezervări la: 0751.35.05.75 sau 0330.803.102

 

Prezentare de lenjerie intimă în Clubul Ebony, din Fălticeni

„Sărbătorim ziua doamnelor şi domnişoarelor în Club Ebony, din Fălticeni, cu o super petrecere şi o prezentare de lenjerie intimă creată de Lucian Cozma. Distracţie asigurată de Dj Funk şi VJ Paul. Invitat special Sabina Trandafir, cel mai bine cotat model feminin”, anunţă organizatorii.

 

Padrino vă aşteaptă la "Fantasy ladies night"

Începând cu ora 22.00, Padrino vă aşteaptă la "Fantasy ladies night", „a special night for special ladies cu DJ EDUARD B. Noi facem cele mai bune petreceri pentru tine”, după cum spun organizatorii.

 

Music by DJ XS"Fantasy Ladies Night" la Padrino Lounge

„La Padrino Lounge, de la ora 22:00, music by DJ XS"Fantasy Ladies Night", „a special night for special ladies. Tell only your best friend! Dress Code: Dress Fabulous”, anunţă organizatorii.

Accesul se face pe bază de invitație nominală pentru băieţi, care se poate procura, în timpul săptămânii, de la Pub Padrino şi de la Padrino Lounge. Fetele au accesul gratuit.

 

Duminică, 9 martie

„Varietăţi de primăvară”

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina (CCB) - Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” organizează, de la ora 18.00, în Sala „Dom Polski” din municipiul Suceava, spectacolul „Varietăţi de primăvară”. Intrarea este liberă.

 

Premii, concursuri, muzică la Talcioc Cultural

De la ora 18:00 - Happy Beer Day, la Talcioc Cultural. „Premii, concursuri, muzică, bere și voi. Pentru prima dată în Suceava, „Câștigă în 60 de secunde”. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrarea este liberă.

 

Miercuri, 12 martie

Film la USV

De la ora 18.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), va avea loc proiecția filmului „Le concert” de Radu Mihăileanu. Biletele pot fi procurate de la Observatorul USV. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei