Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Liberalul Băişanu şi bunul-simţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă este un om cu şcoală, Ştefan Alexandru Băişanu nu are nici o problemă să fie ridicol. Chiar dacă se află într-o formă fizică bună, liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL nu fuge de penibil.

Deputatul Băişanu a avut numai vorbe de ocară la adresa PSD-ului pe care, pe bună dreptate, îl consideră vinovat de ruperea USL şi pentru că PNL nu se mai află la guvernare. Domnul Băişanu este cel care, într-un moment de inspiraţie maximă, a venit cu două fotografii pentru a arăta cât de bine seamănă Liviu Dragnea cu Viaceslav Molotov.

Însă, acelaşi Alexandru Băişanu merge mai departe alături de PSD în judeţul Suceava. Crezând că toată lumea este din cale-afară de proastă, domnul Băişanu îşi permite să spună că PNL îşi va vedea de drumul lui singur, fără să aibă nici o treabă nici cu PSD, dar nici cu PDL. Însă, cum vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, şi cum viceprimarii PSD nu-şi pierd funcţiile, e clar că PNL-ul a ales să nu se despartă pe PSD.

Dând dovadă de un tupeu incredibil, domnul Băişanu a şantajat pe faţă PSD-ul. Pe faţă şi în faţa microfoanelor presei locale, adică de faţă cu zecile de mii de suceveni care citesc presa, ascultă radioul ori se uită la televizor.

Într-o conferinţă de presă, Alexandru Băişanu le-a transmis celor din PSD că PNL poate schimba majorităţile în 70% din cele 114 Consilii Locale din judeţul Suceava. Avertismentul a fost clar: ne schimbaţi directorii din instituțiile de stat şi şefii ocoalelor silvice, băi pesediştilor, vă dăm afară viceprimarii şi ne cuplăm cu cei de la PDL, lăsându-vă astfel fără dreptul de a face jocurile în primării.

Nu de dragul stabilităţii şi pentru binele comunităţilor nu se desparte PNL de PSD, aşa cum spune domnul Băişanu. Domnul Băişanu nu rupe USL-ul la Suceava, chiar dacă la nivel central USL-ul a crăpat, fiindcă trebuie să-i ţină în funcţii pe liberalii care au cotizat şi cotizează vârtos la partid. Astfel, Alexandru Băişanu îşi asigură liniştea în partid şi-şi fidelizează supuşii la care va apela în campaniile electorale.

Dacă tot a ales să continue alături de PSD, domnul Băişanu ar trebui să aibă minimul bun-simţ să nu-i mai critice pe social-democraţi. Absolut deloc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Băişanu şi bunul-simţ.
 Vizualizări articol: 3448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Liberalul Băişanu şi bunul-simţ3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei