Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2014 - Anul XIX, nr. 52 (5561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Şoferul unui BMW cu însemne naziste s-a izbit cu maşina într-o casă şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism BMW, a provocat un accident pe DN 29, la Plopeni, pierzând controlul asupra volanului şi izbindu-se violent de gardul unei case, pe care l-a pus la pământ, trecând peste un beci şi oprindu-se în peretele locuinţei. Autoturismul BMW avea pe capotă, în locul siglei mărcii, o svastică, simbol nazist a cărui expunere publică este interzisă în România. Elementele ieşite din comun ale acestui caz nu se opresc aici, din ancheta poliţiei rezultând că tânărul care conducea maşina abia o cumpărase de la un alt tânăr, în aceeaşi zi.

 

Proprietara casei: Şoferul abia se ţinea pe picioare şi s-a urcat într-o maşină care l-a luat din zonă

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.30, în curba de la intrarea în Plopeni dinspre Suceava, în locul în care, în prima zi de Crăciun din 2010, s-a produs cumplitul accident cu patru morţi în care a fost implicată familia preoţilor Mihoc.

Şoferul, care venea dinspre Suceava, a pierdut controlul asupra volanului în curbă, a lovit şi distrus un gard pe aproximativ 12 metri şi s-a oprit cu maşina în peretele casei familiei Murgoci. De menţionat că autoturismul scăpat de sub control a distrus şi ţevile de gaz de lângă gard şi un beci al familiei.

După impact, şoferul a coborât din maşină şi a plecat.

Maria Murgoci, care se afla în casă, a descris momentele de coşmar: „Eu eram în cameră, am auzit o bubuitură puternică de am crezut că s-a stricat acoperişul casei. Când am ieşit afară, maşina era în curte, cu farurile aprinse, iar lângă era un cetăţean voinic, gras, care abia se ţinea pe picioare, se clătina, înjura şi dădea din mâini. În scurt timp a oprit o maşina, el s-a urcat în asta şi s-a dus”.

Femeia şi ceilalţi martori s-au declarat convinşi că şoferul era băut.

 

A cumpărat maşina dimineaţa, iar seara a distrus-o

După ce au efectuat verificări în baza de date şi l-au căutat pe proprietar, poliţiştii aveau să afle că în dimineaţa aceleiaşi zile autoturismul a fost cumpărat cu acte de vânzare-cumpărare de un anume Vasile Mighelschi, în vârstă de 29 de ani, din Plopeni - Salcea. El a cumpărat autoturismul de la Oliver L., în vârstă de 30 de ani.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că poliţiştii au indicii clare că la volan s-a aflat tânărul de 29 de ani.

 

Şoferul are toate şansele să scape uşor după acest accident

Cum accidentul produs de tânărul de 29 de ani s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime, acesta are toate şansele să scape uşor după acest eveniment rutier. Asta pentru că la accidentele fără victime şoferul are dreptul legal de a se prezenta la poliţie şi a anunţa evenimentul rutier în termen de 24 de ore de la producerea sa. Apoi, accidentele fără victime nu sunt încadrate la infracţiuni, astfel că şoferul are toate şansele să scape de răspundere penală. El s-ar putea alege cu dosar penal doar pentru infracţiunea de distrugere, dacă familia păgubită va depune plângere.

Cât despre svastica de pe BMW, poliţiştii nu i-au dat prea mare importanţă.

Ei au precizat că această problemă nu intră sub incidenţa legislaţiei rutiere şi cel puţin deocamdată nu au demarat o anchetă referitoare la însemnul nazist interzis. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul unui BMW cu însemne naziste s-a izbit cu maşina într-o casă şi a fugit.
 Vizualizări articol: 6697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Şoferul unui BMW cu însemne naziste s-a izbit cu maşina într-o casă şi a fugit4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei