Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2014 - Anul XIX, nr. 52 (5561)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Dispută între primărie şi firma Pfeiffer pentru calitatea lucrărilor la reţeaua de apă-canal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nemulţumirile rădăuţenilor vizavi de starea drumurilor şi a căilor de acces din localitate după efectuarea lucrărilor pentru reabilitarea şi modernizarea reţelei de apă-canal din municipiu i-au determinat pe reprezentanţii administraţiei locale să aibă o serie de discuţii cu firma care execută aceste lucrări.

Directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Rădăuţi, inginerul Igo Koffler, a declarat: „La iniţiativa administraţiei publice locale rădăuţene a avut loc o întâlnire între reprezentanţii primăriei şi cei de la firma Pfeiffer, firmă care execută lucrările de reabilitare şi modernizare a reţelei de apă-canal din municipiul Rădăuţi. După întrunire a avut loc o vizită în teren, mai precis pe străzile unde s-au executat ori se execută lucrări. Astfel s-a constatat că firma nu a respectat documentaţiile care au stat la baza acestor lucrări şi nici promisiunile făcute anterior, referitoare la readucerea la starea iniţială a zonelor afectate de săpături. Din acest motiv s-au creat mari probleme atât în traficul auto şi în cel pietonal, cât şi un mare disconfort pentru locuitorii din acele zone. S-au purtat discuţii pentru remedierea acestor deficienţe, iar firma Pfeiffer şi-a luat angajamentul că în cel mai scurt timp le va înlătura şi se va putea circula în condiţii de normalitate pe arterele din localitate. În acelaşi timp, sperăm ca aceasta să fi fost ultima întâlnire între noi şi constructor pe probleme de nerespectarea condiţiilor contractuale dintre cele două părţi”.

Trebuie precizat că primăria rădăuţeană a amendat în decembrie, cu circa 75.000 de lei, firma Pfeiffer pentru neaducerea la starea iniţială a drumurilor după lucrări.

 

Olărean: Îi asigur pe localnici că situaţia se va normaliza curând

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, nu este dispus să mai tolereze nici un fel de abatere de la termenii contractului şi îi asigură pe rădăuţeni că situaţia se va normaliza cât mai curând. „La începutul lui decembrie am aplicat nouă sancţiuni, mai exact opt pentru firma Pfeiffer şi una pentru ACET. Atunci au fost constatate nereguli în zona de nord a municipiului, mai exact pe străzile Pandurilor, Mihai Pitei, Alexandru Odobescu, Zorilor, la fel strada 1 Mai, apoi pe Calea Bucovinei, pe strada Hipodromului, Abatorului, precum şi în alte zone în care s-au desfăşurat lucrări. Nu mai sunt dispus să tolerez nici un fel de abatere de la termenii contractului şi îi asigur pe localnici că situaţia se va normaliza curând”, a precizat Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispută între primărie şi firma Pfeiffer pentru calitatea lucrărilor la reţeaua de apă-canal.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dispută între primărie şi firma Pfeiffer pentru calitatea lucrărilor la reţeaua de apă-canal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei