Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Un şofer beat a accidentat o fată, a lăsat 40 de familii fără curent electric şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care a pierdut controlul maşinii pe care a conducea, a lovit o minoră în vârstă de 14 ani, a distrus refugiul unei staţii de autobuz şi a izbit violent un stâlp de înaltă tensiune, lăsând fără curent electric 40 de familii. S-a întâmplat duminică seară, în jurul orei 19.00, pe strada Plevnei din Burdujeni Sat, după impact şoferul abandonând maşina şi fugind de la faţa locului. Avea să fie găsit acasă, în apropiere de locul accidentului, după aproximativ o oră. În momentul în care a fost prins şoferul avea o concentraţie de 0,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Din fericire, minora de 14 ani a scăpat cu viaţă

Accidentul s-a produs pe un carosabil acoperit cu mâzgă.

Conform anchetei poliţiei, şoferul, Ştefan Corduneanu, în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism Ford Focus, circula cu viteză neadaptată la condiţiile de drum, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat. Autoturismul scăpat de sub control a lovit-o pe minora care se afla în staţia de autobuz, a distrus refugiul pentru călători şi s-a oprit în stâlpul electric pe care l-a avariat grav, fiind la un pas de a-l rupe în două. Numai şansa a făcut ca minora să nu fie lovită în plin. Fata a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au diagnosticat-o cu contuzii la coapsa stângă şi la o gambă şi traumatism cranio-cerebral minor, fiind internată pentru supraveghere în secţia de Chirurgie Infantilă.

 

40 de familii nu au avut curent până la miezul nopţii

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au găsit la faţa locului doar autoturismul grav avariat. Nici urmă însă de şofer. Au reuşit în scurt timp să afle a cui este maşina, astfel că suspectul a fost identificat la domiciliu.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei, a precizat că pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru trei infracţiuni: conducere cu o îmbibaţie de peste 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Este posibil ca şoferul să se aleagă cu dosar penal şi pentru distrugere, dacă societatea de transport local şi firma E.ON se vor constitui părţi vătămate în dosar.

Reprezentanţii E.ON au comunicat ieri că avaria provocată de şofer a dus la întreruperea energiei electrice la 40 de consumatori din zonă. Aceştia nu au avut curent electric, a precizat E.ON, până la miezul nopţii de duminică spre luni.

 

Şoferul şi-a prezentat propria variantă, una în care şi-a căutat o mulţime de scuze

Aflat la domiciliu, ieri, Ştefan Corduneanu şi-a prezentat propria variantă, una în care a încercat să-şi caute cât mai multe scuze. El a precizat că a intrat în derapaj după ce a evitat un pieton aflat pe carosabil şi a dat vina pe faptul că şoseaua era umedă şi nu a avut aderenţă. El a mai declarat că după impact s-a panicat foarte tare şi de aceea a fugit. Mai mult, tânărul de 25 de ani susţine că a consumat alcool acasă, după accident. Chiar dacă ar fi aşa asta nu îl va ajuta foarte mult pe parcursul anchetei, legea interzicând consumul de alcool înainte de recoltarea de probe biologice, după producerea unui accident. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat a accidentat o fată, a lăsat 40 de familii fără curent electric şi a fugit.
 Vizualizări articol: 4032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Un şofer beat a accidentat o fată, a lăsat 40 de familii fără curent electric şi a fugit1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei