Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii

Au fost stabiliţi câştigătorii concursului „Fotografii din Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul „Fotografii din Bucovina”, organizat de deputatul PNL Radu Surugiu, şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei festivităţi organizate la Casa de Cultură din Gura Humorului. Radu Surugiu a ţinut să precizeze că şi-a dorit ca prin acest concurs să susțină pasionaţii de fotografie, dar în acelaşi timp să fie descoperite şi prezentate  particularități ale Bucovinei pentru a fi popularizate şi folosite în promovarea turistică şi culturală a judeţului Suceava.

În concurs s-au înscris 32 de concurenți, cu 78 de lucrări fotografice înscrise la categoriile Peisaje, Portrete și Instantanee. Potrivit regulamentului, au fost acordate câte trei premii pentru fiecare categorie. Premiul întâi la categoria Peisaje a fost obţinut de Armand Dascălu din Suceava, fiind acordate şi două mențiuni, Iarema Onesciuc, din Gura Humorului, și Vasile Coturbaș, din Câmpulung Moldovenesc. Primul loc la categoria Portrete a fost ocupat de Flavius Afilipoaie, din Câmpulung Moldovenesc, iar cele două menţiuni au fost primite de Sorin Alexandru Cuzeac, din Câmpulung Moldovenesc, și Sebastian Cosmin Ciulei. Categoria Instantanee a fost câştigată de Raluca Gabriela Chisciuc, din Câmpulung Moldovenesc, iar alte două menţiuni au fost primite de Andrei Piticari, din Câmpulung Moldovenesc, și Lucian Eusebiu Hostiuc, din Moldovița.

De precizat că fotografiile expuse au fost vândute în cadrul unei licitaţii, iar banii strânși au fost donați Mariei-Magdalena Ciobanu, din Gura Humorului, o fată în vârstă de 12 ani, care este diagnosticată cu tumoră malignă infiltrativă temporală stângă voluminoasă cu componență chistică, pareză de oculomotor extern stâng și sindrom de hipertensiune intracraniană, şi care a fost operată la Spitalul Clinic de Urgență Iaşi în luna octombrie 2013, pentru extirparea tumorii, iar în prezent urmează un tratament chimioterapeutic.

„Avem o datorie față de Bucovina și trebuie să încercăm să promovăm natura și frumusețile ei, dar mai ales să încercăm să promovăm oamenii Bucovinei, pentru că sunt impresionat zi de zi de cât de frumos este acest ținut. Scopul acestui proiect <Fotografii din Bucovina>, alături de cel din vara anului 2013, <O poveste pentru fiecare obiectiv turistic>, cât și cele ce vor urma este de a promova Bucovina în marile orașe din ţară și, de ce nu, la Bruxelles”, a spus Radu Surugiu după festivitatea de premiere a fotografiilor înscrise în acest concurs.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost stabiliţi câştigătorii concursului „Fotografii din Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Au fost stabiliţi câştigătorii concursului „Fotografii din Bucovina”3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Expozitie la Paris trimis de
( 4 mar 2014, 12:19:07
Recent, Consiliul Judetean din Tulcea a organizat o expozitie superba la Paris in galeria unui Roman, avand ca obiectiv promovarea turismului in Delta.
Artistul fotograf Iliuta Goean a putut expune aproximativ 80 de fotografii.

www.galerie-amarica.fr

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei