Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal penal

Fostul manager al Spitalului Fălticeni reclamă că a fost agresat de soţul unei consiliere PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul manager al Spitalului municipal Fălticeni, Mircea Lupu, înlocuit din funcţie în luna noiembrie a anului trecut, a depus, ieri, o reclamaţie la poliţie, sesizând că ar fi fost agresat de soţul unei consiliere locale, cu care se află într-un mai vechi conflict. 

Mircea Lupu susţine că a fost vorba de o acţiune de intimidare pe faţă, declarând că a fost ameninţat să nu se înscrie pentru concursul pentru postul de manager al Spitalului Fălticeni, care va fi organizat la finele acestei luni.

 

Cine sunt persoanele implicate, direct şi indirect, în scandal

Mircea Lupu, membru PNL, a declarat că ieri a fost prima zi în care s-a întors la muncă după ce a pierdut funcţia de manager al Spitalului Fălticeni. El a fost în concediu medical timp de trei luni de zile iar de ieri şi-a reluat postul deţinut anterior, de economist în cadrul unităţii spitaliceşti.

„În momentul în care am ieşit până afară, m-am trezit că lângă mine opreşte un autoturism din care a coborât domnul Vasile Ilie, pe care îl cunosc foarte bine, el având un chioşc în curtea Spitalului Fălticeni. M-a lovit cu pumnul în plex în mai multe rânduri şi m-a prins de cravată şi m-a tras, lăsându-mă fără aer. Am fost ameninţat pe faţă să nu mă înscriu la concursul pentru ocuparea postului de manager”, a declarat Mircea Lupu.

La ora 14.53 acesta a sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj de la Poliţia municipiului Fălticeni.

Mircea Lupu are un conflict de mai multă vreme cu Cornelia Ilie, asistent medical generalist în cadrul Spitalului municipal Fălticeni. Aceasta este consilier local PSD, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal Fălticeni şi ar urma să facă parte din comisia de examinare care se va întruni la concursul pentru ocuparea postului de manager general.

 

Mircea Lupu:O să mă înscriu la concurs şi o să mă lupt cu cei de la PSD

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a precizat că la Poliţia municipiului Fălticeni a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Ancheta continuă, încercându-se identificarea unor martori ai agresiunii.

Mircea Lupu a precizat că se va prezenta astăzi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, pentru a solicita un certificat medico-legal care să ateste leziunile pe care le-a suferit.

Mircea Lupu a mai declarat: „O somez încă de pe acum pe doamna Cornelia Ilie că nu poate fi în comisia de examinare, este cât se poate de clar după ce am fost agresat de soţul său. O să mă înscriu la concurs şi o să mă lupt cu cei de la PSD”.      

 

Vasile Ilie neagă agresiunea şi spune că a fost provocat: „El caută motive să facă tam-tam, să se victimizeze”

Contactat telefonic, Vasile Ilie spune că Mircea Lupu a fost cel care l-a provocat, adresându-i cuvinte obscene, dar el nu l-a agresat.

„Cine sunt eu ca să îl ameninţ să nu se înscrie la concurs, să fim serioşi, e o mare prostie... El caută motive să facă tam-tam, să se victimizeze. El este un om disperat după funcţii, asta e toată problema. Există un Dumnezeu şi el va face dreptate”, a spus Vasile Ilie.

Soţia acestuia, Cornelia Ilie, a declarat că nu are de gând să se retragă sub nici o formă din comisia de examinare şi a precizat că Mircea Lupu a declanşat împotriva familiei sale un adevărat război, fiind disperat să revină pe funcţia de manager general. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul manager al Spitalului Fălticeni reclamă că a fost agresat de soţul unei consiliere PSD.
 Vizualizări articol: 3770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 10 voturi
Fostul manager al Spitalului Fălticeni reclamă că a fost agresat de soţul unei consiliere PSD3.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracu fost manager trimis de
( 4 mar 2014, 13:08:15
Iaca aci am mai luat odata bataita !
 ☭  ϑ
1.1  RE: Saracu fost manager trimis de
( 4 mar 2014, 13:09:35
Monitorulsv.ro local 2011-11-14 Director agresat de primar
 ☭  ϑ
2.   Sogori pe cinste! trimis de
( 4 mar 2014, 15:10:02
Asta e dragoste cu nabadai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei