Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2014 - Anul XIX, nr. 50 (5559)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Eveniment caritabil organizat de Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale Nr. 4 „Regina Elisabeta” din Rădăuţi

Sâmbătă, 1 martie, Asociaţia de Părinţi a Şcolii „Regina Elisabeta” din Rădăuţi a organizat, în cadrul Campaniei Umanitare „Luptă, Andrei!”, un eveniment caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea tratamentului unui copil diagnosticat cu leucemie din şcoala mai sus amintită.

Pe lângă sumele strânse din împărţirea invitaţiilor, au fost prezentate, spre vânzare, felicitări handmade, confecţionate de cadrele didactice şi copiii şcolii, precum şi obiecte de artă donate şi lucrate de părinţi pentru a susţine acţiunea de strângere de fonduri (tablou pictură pe sticlă, obiecte decorative, aranjament floral, mărţişoare).

Preşedintele asociaţiei ne-a declarat: „Am demarat Campania Umanitară <Luptă, Andrei!> la mijlocul lunii ianuarie, când am cerut sprijinul părinţilor pentru a căuta sponsori dornici să susţină cazul pentru care noi am început această campanie. Cu ajutorul sponsorilor, cu susţinerea părinţilor, a copiilor şi a cadrelor didactice din şcoală, precum şi cu invitaţii din Rădăuţi, Suceava, Bacău, Câmpulung Moldovenesc, care au acceptat participarea la eveniment, am reuşit să strângem sume importante pentru a susţine tratamentul lui Andrei, care se află acum în străinătate, alături de familie, şi luptă cu această cumplită boală. De altfel, evenimentul de sâmbătă seara încheie o primă etapă a acestei campanii, urmând în perioada următoare să căutăm noi soluţii de a atrage fonduri pentru acest caz. Tratamentul leucemiei este costisitor şi de lungă durată, dar suntem încrezători că, prin sprijinul nostru, al tuturor, îl vom revedea pe Andrei, sănătos, alături de colegii de la şcoală!”

„Mulţumim pe această cale tuturor firmelor care ne-au ajutat în această campanie, celor care ne-au sprijinit la organizarea evenimentului, părinţilor, copiilor şi profesorilor din şcoală care s-au mobilizat, dar, în acelaşi timp, dorim să transmitem, prin intermediul dumneavoastră, calde mulţumiri şi aprecieri din partea familiei, oamenilor de suflet, care, fără să ştie, fără să-l cunoască pe Andrei, au fost şi au donat sânge cât acesta a fost internat la Iaşi, au făcut donaţii personale sau de grup în contul deschis la o bancă din  Rădăuţi, celor care au transmis gânduri bune, de susţinere şi încurajare”, ne-a mai spus preşedintele asociaţiei.

Cei care doresc să sprijine acest caz se pot adresa Asociaţiei de Părinţi a Şcolii Nr. 4 „Regina Elisabeta” din Rădăuţi, tel. 0230 561 623, sau pot face donaţii direct în contul RO 76 BRDE 240S V431 6829 2400, deschis la BRD Rădăuţi, titular cont Pascal Viorel Leonid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment caritabil organizat de Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale Nr. 4 „Regina Elisabeta” din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Eveniment caritabil organizat de Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale Nr. 4 „Regina Elisabeta” din Rădăuţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei