Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 feb 2014 - Anul XIX, nr. 38 (5547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Cinci milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Municipal Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Fălticeni va beneficia în trimestrele I şi II de o alocare financiară de cinci milioane de lei pentru continuarea investiţiei la noul sediu. Fondurile provin din veniturile proprii ale Ministerului Sănătăţii (accize). 

Pentru lucrările la Spitalul Municipal Fălticeni au fost alocate până acum fonduri în valoare de peste 29 milioane de lei (inclusiv prezenta alocare de cinci milioane de lei).

“În mandatul meu, pentru construcția spitalului primăria a primit 240 de miliarde de lei vechi (24 milioane de lei), fiind cea mai mare alocare bugetară pentru Fălticeni din 1990. La începutul săptămânii am primit o nouă tranșă de bani de la Ministerul Sănătății, confirmată și de Ministerul Finanțelor, în valoare de cinci milioane de lei, care ne va ajuta să ne apropiem de finalizarea clădirii noului spital. Urmează să ne întâlnim în aceste zile cu toate firmele implicate în construcția clădirii şi să stabilim prioritățile punctuale pentru finalizarea proiectului. Mă bucur că reușim să continuăm cel mai important obiectiv pentru Fălticeni, Spitalul Municipal aflându-se pe lista de priorități a Guvernului”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman.

Primăria Fălticeni va face demersurile necesare pentru suplimentarea fondurilor în a doua parte a anului 2014. În memoriul pe care Primăria municipiului Fălticeni l-a transmis Ministerului Sănătăţii se arată că, pentru finalizarea investiţiei, în acest an, este necesară suma de 15.782.870  de lei. În suma de 15.782.870 lei, solicitată Ministerului Sănătății prin memoriul Primăriei Fălticeni, a fost inclusă şi suma cinci milioane de lei pentru care luni, 17 februarie, a venit confirmarea alocării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Municipal Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la Spitalul Municipal Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei