Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 feb 2014 - Anul XIX, nr. 38 (5547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Petru Luhan le-a mulţumit colegilor din PDL Suceava pentru susţinerea de care a beneficiat din partea acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PDL, suceveanul Petru Luhan, a ţinut să le mulţumească membrilor PDL Suceava pentru încrederea şi susţinerea pe care i-au acordat-o pentru a  ocupa această funcţie. Deşi în urma şedinţei de săptămâna trecută a Biroului Permanent Judeţean Suceava al PDL nu a primit votul din partea acestui for de conducere pentru a fi susţinut de către organizaţia judeţeană pentru o nouă candidatură, în cuvântul său de final, Petru Luhan a ţinut să precizeze că a avut mai multe obiective clare în acest mandat, pe care a reuşit să le îndeplinească.

„S-a luat această decizie deşi mi s-a spus că nu este ce să mi se reproşeze, că realizările îmi sunt apreciate şi că se ştie că am reuşit să fiu numit europarlamentarul anului, ceea ce a însemnat mult pentru partid, însă asta este situaţia, pentru că susţinerea este pentru alt membru al PDL Suceava. Eu vreau să le mulţumesc din suflet tuturor membrilor Biroului Permanent Judeţean al PDL Suceava şi preşedintelui Gheorghe Flutur pentru oportunitatea unică pe care mi-au acordat-o ca în 2009 să încep această experienţă în Parlamentul European”, a spus Luhan.

El a amintit că printre obiectivele sale s-a numărat şi simplificarea procedurilor pentru absorbţia banilor europeni, un lucru extrem de important într-un moment în care fondurile de la Uniunea Europeană reprezentau singura şansă de dezvoltare a judeţului Suceava şi a României. Europarlamentarul PDL a amintit de acţiunile sale pentru combaterea cancerului la nivel european.

„Aici, şi cu mica mea contribuţie, putem spune că avem parţial soluţii pentru cinci tipuri de cancer, deşi această boală se depistează încă în fază târzie. Aş adăuga şi acţiunile care au vizat şi scleroza multiplă, o boală în creştere alarmantă în Uniunea Europeană, şi nu în ultimul rând, aş spune că  sunt pionier, alături de alţi şase colegi, în susţinerea conceptului de medicină personalizată, care va îmbunătăţi semnificativ procesul de însănătoşire al unui pacient”, a spus Luhan în faţa conducerii PDL Suceava. El a subliniat că pentru modul în care s-a implicat şi realizările din domeniul sănătăţii a fost onorat să primească premiul „Europarlamentarul anului 2013”, primul criteriu pentru acordarea acestei distincţii fiind impactul acţiunilor sale asupra celor 503 de milioane de cetăţeni europeni.

„Un alt obiectiv a fost şi apărarea drepturilor românilor din străinătate. Asta în condiţiile în care românii încă sunt afectaţi în anumite state membre ale UE de un comportament xenofob al unor localnici. De asemenea, în calitatea mea de vicepreşedinte al tinerilor din PPE am propus şi am contribuit la realizarea unor instrumente financiare pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor, dar şi pentru o mai mare mobilitate a studenţilor şi a absolvenţilor români în UE, pe fonduri europene”, a mai spus Petru Luhan.

El a adăugat că pe lângă acestea, un obiectiv important a fost şi acela de a confirma încrederea acordată de PDL Suceava şi a de a dovedi că au avut dreptate „când la rândul lor au avut încredere într-un membru de partid de nădejde, fapt confirmat de mulţi colegi de la nivel judeţean şi naţional”. Luhan a arătat că va rămâne alături de de PDL şi va susţine acest partid pentru a reveni pe podiumul politicii româneşti. „M-aş bucura foarte mult, indiferent cine ar fi acela, ca Suceava să aibă din nou un reprezentant în Parlamentul European”, a ţintu să mai afirme Petru Luhan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan le-a mulţumit colegilor din PDL Suceava pentru susţinerea de care a beneficiat din partea acestora.
 Vizualizări articol: 2344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Petru Luhan le-a mulţumit colegilor din PDL Suceava pentru susţinerea de care a beneficiat din partea acestora3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr.luhan trimis de
(18 feb 2014, 12:59:08
intai ar trebui sa multumesti celor care te-au votat sa ajungi europarlamentar,de promisiunile facute lor ai uitat.
2.   Felicitari PDL trimis de
(18 feb 2014, 13:13:57
Se pare ca PDL este un partid care se maturizeaza .Dupace s-a lepadat de Basescu si Udrea iata ca se debaraseaza si de un alt personaj naivo-comic-bucolic pre nume Petrica Luhan.In acest fel Petrica va avea timp suficient sa participe la "Cireasa de pe tort" si sa prepare placinte poale-n brau si bors cu urzici.
3.   MASCARICIUL SUCEVEI! trimis de
(18 feb 2014, 14:26:33
Ce a facut asta pt.Suceava?Cand il vad pe la diverse televiziuni ca abereaza niste prostii mai mari decat el imi vine sa sparg tv-ul!Mai lasati-ne in pace cu laudele voastre de doi lei!Nu ati facut niciunul nimic,dar absolut nimic pt.noi,prostimea!Vreti europarlamentari si alte functii inalte numai pt.bani si hotii!Ia sa fie benevol,fara sa mai fiti renumerati sa vad cati v-ati mai inghesui?O moaca mai nesuferita ca a acestui politruc n-am mai vazut(si minte are,tot dupa figura-i mareata)!Toti sunt o apa si-un pamant,netrebnicii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei