Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Razie a poliţiei printre cerşetorii de pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia municipiului Suceava a organizat, vinerea trecută, o acţiune de control care a vizat, printre altele, cerşetorii de pe străzile municipiului Suceava, fiind identificate şi amendate 13 persoane de acest gen. Controlul vine în condiţiile în care în ultima perioadă de timp au fost observate persoane noi care apelează la mila publicului, de multe ori tinerii care întind mâna pe stradă putându-se transforma în infractori.

Conform prevederilor Noului Cod Penal, cerşetoria nu mai este infracţiune, chiar dacă respectiva persoană este prinsă cerşind în mod repetat, astfel că singura sancţiune care poate fi aplicată este o amendă.

Acţiunea de control de vineri, care a fost organizată de secţiile rurale şi în comunale din jurul Sucevei, s-a soldat cu constatarea a patru infracţiuni, printre care un furt, două refuzuri de recoltare a probelor biologice şi o conducere fără permis.

În total au fost aplicate 16 amenzi, în valoarea de aproape 25.000 de lei, şi confiscate bunuri în valoare de 1.700 de lei (ţigări, 4 mc lemn foc).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliţiei printre cerşetorii de pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Razie a poliţiei printre cerşetorii de pe străzile Sucevei3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Shtouri!!! trimis de
(17 feb 2014, 13:25:40
Anul trecut, in centru era un cersetor. Am vazut 2 militieni comunitari si le-am spus ca individul era agresiv prin insistentele lui in fata trecatorilor. S-au uitat intr-un sictir total la mine si la prietenii mei si ne-au raspuns foarte sec stand cu mainile pe burdihane ca si el are aceleasi drepturi ca si noi (adica sa stea ca orice cetatean pe esplanada) si n-au cum sa se ia de el fara ca sa-l prinda cersind. Cand i-am atentionat ca s-a apucat din nou de cersit, militienii au intors capurile si au plecat. Asa ca...numai gura e de ei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei