Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri pentru curse spre Marea Britanie de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”

Luni, 17 Februarie 2014 (17:39:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Autorităţile judeţene au început demersurile în vederea deschiderii unor curse aeriene dinspre Suceava spre Marea Britanie. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat în cursul zilei de luni că directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare”, Ioan Măriuţa, şi inspectorul de marketing al aeroportului, Cristian Cocuz, au participat în perioada 11-12 februarie a.c. la un eveniment organizat în Marea Britanie de către o companie de consultanţă britanică pentru creşterea traficului de turişti dinspre această ţară către Europa de Est şi Rusia. Nechifor a spus că participarea delegaţiei sucevene la acest eveniment a avut ca scop şi dezvoltarea unor relaţii între România şi Marea Britanie în domeniul turismului, dar şi găsirea unor soluţii pentru dezvoltarea unor curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”. „Piaţa din Marea Britanie, ca teritoriu emitent de turişti, este foarte importantă. În Marea Britanie sunt oameni cu bani care îşi permit vacanţe în străinătate. Ştim că ei au fost axaţi până în prezent spre destinaţii de vară, ca cele din Spania şi Italia, însă există o componentă importantă care o reprezintă şi turismul cultural, oferit de judeţul Suceava”, a spus Nechifor. El a arătat că intenţia este de a deschide curse aeriene către ţări în care există un număr mare de suceveni plecaţi la muncă, cum este şi Marea Britanie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demersuri pentru curse spre Marea Britanie de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Demersuri pentru curse spre Marea Britanie de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna idee sa cautati din timp curse aeriene! trimis de
(17 feb 2014, 18:06:13
Austriecii nu ar tolera sa fie neglijati. In Bucovina se vor simti ca acasa ca de au plecat nu de mult plingind de dor. Mare jale la 1918 cind au pierdut cireasa de pe tort a Imperiului. Dar, pe bune, ca si Bucovina a urcat pe scara civilizatiei.
2.   Este o idee buna trimis de
(17 feb 2014, 20:47:07
Chiar este recomandat sa ocupam intai si intai 3 tinte importante:

1. Locurile cu cei mai multi Suceveni si nu numai, dar si unde sunt cetateni din judetele din jur deoarece sunt sigur ca unui roman din Botosani ar fi mult mai multumit sa ia un zbor catre Suceava decat Iasi sau Bucuresti;

2. Locurile din care judetul Suceava si chiar regiunea primeste cel mai multi turisti, deci daca din Austria primim cei mai multi, atunci obligatoriu trebuie sa facem un zbor acolo pentru a le usura lor treaba. Acesta idee poate fi aplicata si pe invers: unde pleaca Sucevenii in concedii sau vacante in strainatate?

3. In final, deoarece sunt si investitii straine in Suceava si zona din jur, am putea ajuta mediul de afacere daca stim ce zboruri am putea introduce pentru aceste zone. De gen, Bruxelles.

In fine, sa nu ne imaginam ca aceste zboruri trebuie sa fie zilnice, in nici un caz, eu as fi fericit daca ar fi unul la 5 zile sau unul pe saptamana. NU are rost sa figum dupa jumatate de avion de pasageri aglomerand cu prea multe zboruri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei