Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drepturi încălcate

Monopol pe fotografiatul din spaţiul public al municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident regretabil vineri, 14 februarie, în parcul central din municipiul Rădăuţi, acolo unde un consilier local le-a interzis membrilor Clubului Fotografilor din Rădăuţi să imortalizeze un eveniment.

Este vorba de o manifestare care avea ca scop înmânarea unor certificate de căsătorie valabile pentru o zi, cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor, şi pe care consilierul PDL Marius Grijincu a considerat că trebuie s-o ascundă şi s-o prezinte doar prin intermediul amicilor săi.

„Am fost şi noi prezenţi acolo în încercarea de a mediatiza şi a reda în imagini iniţiativa pe care şi noi doream să o susţinem prin prezenţa noastră acolo. Toate bune şi frumoase până când am intrat în foişor, de unde, după circa 5 minute, am fost invitaţi şi chiar îndrumaţi să plecăm de către domnul consilier Marius Grijincu, care a invocat drept motiv faptul că doar fotograful invitat de el are dreptul să fotografieze evenimentul”, a explicat Mihăiţă Olărean, unul dintre membrii Clubului Fotografilor din Rădăuţi.

Pentru că evenimentul a fost organizat şi s-a derulat pe domeniul public, membrii Clubului Fotografilor din Rădăuţi au perceput totul ca un act de discriminare şi au dorit să semnaleze incidentul prin intermediul cotidianului nostru.

De partea cealaltă, consilierul local Marius Grijincu a precizat că a fost vorba de o neînţelegere, motiv pentru care şi-a cerut scuze faţă de cei din Clubul Fotografilor din Rădăuţi.

„În incinta acelui foişor era foarte multă lume şi nu am făcut decât să-i rog să iasă în afară, fără a le interzice să fotografieze. A mai fost şi altcineva care a făcut câteva fotografii, iar în plus eu nu am nimic cu ei şi cu pasiunea lor”, a precizat Marius Grijincu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monopol pe fotografiatul din spaţiul public al municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Monopol pe fotografiatul din spaţiul public al municipiului Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(18 feb 2014, 10:56:54
Nu esti in masura sa etichetezi un om, nesimtitule.Poti satzi dai cu parerea dupa ce citesti articolul. A fost o neintelegere - omul si-a cerul scuze. Poate faci parte din categoria celor care ii roade invidia ca nu s-au gandit mai devreme la o astfel de actiune Cine esti tu sa judeci toti alegatorii Radautiului pt. felul in care au votat ??? Satzi fie rusine pentru limbajul folosit.Ma mir cum cei de la Monitorul au pastrat un asemenea mesaj.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei