Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii sindicat

Agenţii de poliţie, nevoiţi să facă patrule pe jos, din cauza lipsei combustibilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) din România, care au fost prezenţi săptămâna trecută la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, unde au înfiinţat biroul teritorial al sindicatului, au semnalat că mulţi dintre agenţii de la posturile comunale fac mai multe patrule pe jos decât cu maşinile din dotare, din cauza lipsei de carburant.

Iulian Surugiu, liderul SNAP, a declarat că din informaţiile pe care le-a adunat de la colegii din Suceava, IPJ are în dotare maşini într-un număr suficient şi o stare acceptabilă, însă acestea nu pot fi folosite cât ar trebui, din cauza lipsei de combustibil.

„Şefii invocă lipsa de combustibil, iar media la nivel de Suceava este de 2-3 patrule auto şi 7-8 pe jos. Agenţii primesc cote de benzină de 15 litri pe săptămână, în timp ce la unii şefi nu există nici un fel de limite. Nu este deloc normal ce se întâmplă şi cerem un tratament echitabil pentru toată lumea”, a declarat Iulian Surugiu.

Liderul de sindicat a mai spus că nu le recomandă agenţilor de poliţie să meargă în misiuni cu maşinile personale.

„Am avut în alte judeţe poliţişti de bună credinţă care s-au urcat în maşina personală, au rezolvat o problemă de serviciu, iar apoi şefii i-au cercetat pentru că au folosit autoturismul personal”, susţine Iulian Surugiu.

Agenţii de poliţie din judeţ reclamă că au un program supraîncărcat şi adună ore suplimentare neplătite, în timp ce sărăcia din sistem s-ar accentua din ce în ce mai mult.

SNAP este un sindicat care apără doar interesele agenţilor de poliţie, fiind înfiinţat ca reacţie la faptul că în toate structurile de poliţie ar exista o discrepanţă nejustificată între subofiţeri şi ofiţeri.

Liderii SNAP au arătat că un subofiţer de poliţie are un salariu mediu de 1.400 de lei, în timp ce un ofiţer are un salariu mediu de 3.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agenţii de poliţie, nevoiţi să facă patrule pe jos, din cauza lipsei combustibilului.
 Vizualizări articol: 3033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Agenţii de poliţie, nevoiţi să facă patrule pe jos, din cauza lipsei combustibilului4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracii... trimis de
(17 feb 2014, 11:37:49
mai mearga pe jos sa le scada burta ..si .poate li se mai oxigeneaza neuronul..
2.   Dotari necesare trimis de
(17 feb 2014, 11:51:43
Ar fi mai bine ca posturile de Militie din comune, sa fie dotate cu carute si cai. Acestia ar putea sa-si faca plinul in curtea postului. Si bicicletele ar fi o optiune de luat in calcul.
3.   IDEAL trimis de
(17 feb 2014, 15:04:44
IDEAL AR FI SA NU MAI EXISTE POLITIE!SA VEZI CE FAIN AR FI PE STRAZI,LA BANCOMATE,TALHARII,VIOLURI,CRI LUMEA CARE NE PLACE SI LA CUM SUNT ROMANII ,INTR-O SECUNDA LA ASTA -AR AJUNGE!!!NU C-AR LIPSI!!!
4.   IDEAL trimis de
(17 feb 2014, 15:08:53
PROSTIA VA FI PIEIREA ACESTEI NATII,IN URMA UNEI GRAVE EPIDEMII DE MENINGITA MORALA,OAMENI CARE GANDESC CA VOI NE-AU DUS LA GROAPA DE GUNOI A EUROPEI!!! ESTE TRIST CAND POSTEZI SA-TI FACI PUBLIC CRETINISMUL,INCULTURA SI PROSTIA!!!
5.   Lui TAZMANIAN DEMOON trimis de
(17 feb 2014, 19:22:30
RAHATULE ,SA-I SCRII ☭  TAMPENIILE TALE,NU SUNTEM OBLIGATI SA-TI INDURAM CRETINITATEA,VEZI SA NU DEA ALTII DE TINE.ASTA OFICIAL. DACA POTI FI CIVILIZAT ,FA-O . AICI NU-E UN LOC UNDE SA-TI INDURE TOTI MIZERIILE, LIPSA CULTURII SI A EDUCATIEI.SUNT SATULA DE CRETINI ANAGRAMATI,NU STIU DE CE CINEVA NU CENZUREAZA ZOAIELE GANDIRII SI CARACTERULUI VOSTRU!PASTRATI-L PENTRU VOI NU CONTAMINATI SOCIETATEA!JEGULE!!!
6.   Hai sa dam cartzile pe fatza madafaca trimis de
(17 feb 2014, 20:03:02
izmanian decur shtiu cine eshti. Eshti un dizident din satu Dorneshti si eshti o asha zisa victima a sistemului ticaloshit.
Ia treci la culcare si te hodineshte pentru ca maine tre sa meri la arat cu plugu fraiere.
Daca nu meri la munk nu vei avea cash sa itzi plateshti internetu si deci maine nu mai potzi sa ma iei la impins vagoane in gara Dorneshti, bai kaka ce eshti TU !
7.   ARTICOL INCOMLET SI NEDOCUMENTAT trimis de
(17 feb 2014, 20:22:20
Agentii de politie sunt nevoiti sa faca patrule pe jos nu numai din cauza lipsei combustibilului, DAR !!!! si din cauza lipsei unui mijloc de locomotzie!!!!.
Exista in judetzu Suceava niste posturi de politzie precum Burla, Iaslovatz si Poieni Solca.... care nu au nici macar o shareta, un faiton, o taraboantza, o carutza, un scuter sau macar o brishca....PENIBIL !!!!!!!!!!!!!!!! cu p mare !!!!!!
Ce sa mai vorbim de pasaturi, loganuri, emceveuri sau alte ieftineli motorizate...
Mi-e greatza, ce sa mai stam pe chat ca imi vine sa vomit.....
8.   Lic mai bols end sac mai dic trimis de
(17 feb 2014, 20:37:00
this is a mesigi for TAZMANIAN_DEMOON
9.   Era si timpul!!! trimis de
(17 feb 2014, 22:08:18
Nu ma deranjeaza atat de mult, cand sunt cu masina merg numai pe drumurile principale si nu ii vad niciodata, le-a crescut si burta la unii din ei, macar daca mai merg pe jos se pot furisa prin strazi fara sa sperie toti infractorii cu masina de politie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei