Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă recunoscută

Primarii şi locuitorii din Ciocăneşti şi Poiana Stampei, felicitaţi de deputatul Cezar Cioată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cezar Cioată, deputatul care reprezintă Colegiul 9 Suceava în Parlamentul României, preşedintele filialei judeţene a Partidului Conservator, a ţinut să-i felicite pe primarii din Ciocăneşti şi Poiana Stampei, precum şi pe locuitorii acestor comune din zona Dornelor. Motivul pentru care Cezar Cioată a făcut aceste aprecieri publice sunt rezultatele pe care cele două comune din Bucovina le-au obţinut în cadrul proiectului-concurs „Satul cultural al României”.

„Nu poate decât să mă bucure că în colegiul pe care-l reprezint în Parlamentul României sunt primele două sate la capitolul cultural. Este o onoare pentru toată lumea şi vreau să-i asigur pe oamenii din Ciocăneşti şi Poiana Stampei că vor beneficia de tot sprijinul meu pentru promovarea proiectelor pe care le vor iniţia”, a arătat deputatul Cezar Cioată.

Preşedintele filialei PC Suceava a mai menţionat că faptul că două sate din Bucovina s-au clasat pe primele două locuri arată că zona noastră este una extrem de frumoasă şi trebuie promovată mai intens nu doar la nivel naţional, ci şi peste hotare, turismul fiind o modalitate de relansare a economiei.

Comuna Ciocăneşti a obţinut săptămâna trecută titlul de „Satul cultural al României” pe 2014, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Cele mai Frumoase Sate din România (AFSR), sub înaltul patronaj al Ambasadei Franței în România, program derulat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism. Pe poziţia a doua s-a situat tot o comună din Bucovina, Poiana Stampei. Diplomele le-au fost înmânate primarilor de Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism. Aceasta i-a felicitat personal pe primarii celor două comune fruntaşe, Radu Ciocan - Ciocăneşti şi Viluţ Mezdrea - Poiana Stampei, cărora le-a promis tot sprijinul în derularea proiectelor culturale pe care şi le-au propus să le realizeze în acest an.

Una dintre condiţiile de participare la concurs a fost ca în fiecare comună să fie organizate cel puţin zece evenimente culturale de amploare pe an. Evaluarea comunelor candidate a avut loc la sediul Ambasadei Franței în România.

Comuna Ciocăneşti - „Satul cultural al României 2014” - va primi, pe parcursul acestui an, tot sprijinul autorităţilor şi Asociaţiei Cele mai Frumoase Sate din România în organizarea mai multor evenimente culturale şi turistice menite să promoveze potenţialul turistic al zonei şi să conserve tradiţiile din satele româneşti.

Comunele de pe locurile 2-5 vor organiza fiecare câte un eveniment în cadrul programului cultural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii şi locuitorii din Ciocăneşti şi Poiana Stampei, felicitaţi de deputatul Cezar Cioată.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarii şi locuitorii din Ciocăneşti şi Poiana Stampei, felicitaţi de deputatul Cezar Cioată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei