Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Aproape 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite într-un Audi A8

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 28 de ani a ajuns la „beci” după ce a fost prins cu un transport de ţigări de contrabandă de poliţiştii de frontieră suceveni. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, joi noapte, în jurul orei 23.00, un echipaj de la STPF Suceava a observat în trafic, pe raza localităţii Vicovu de Sus, un autoturism Audi A8. În momentul în care conducătorul auto a observat patrula poliţiei de frontieră, a întors brusc şi s-a îndreptat în mare viteză spre marginea localităţii. În aceste condiţii, lucrătorii de la graniţă au pornit în urmărirea maşinii, iar la scurt timp şoferul suspect a abandonat autoturismul, încercând să fugă. Cu toate acestea, a fost imobilizat şi reţinut de către poliţiştii de frontieră, iar ulterior a fost identificat localnicul Vasile Ursachi. La controlul efectuat asupra maşinii au fost descoperite 15 colete care conţineau 7.957 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 71.600 de lei. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri urma a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Tot joi, lucrătorii de la Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani au descoperit în interiorul stâlpului metalic al unui vagon dintr-o garnitură de marfă care venea din Ucraina 500 pachete de ţigări în valoare de 610 lei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că ţigările aparţin lui Ivan G., cetăţean ucrainean de 46 ani, care făcea parte din personalul trenului. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar  bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi, mai mult, împotriva lui s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite într-un Audi A8.
 Vizualizări articol: 6749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Aproape 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite într-un Audi A85.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei