Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


A-nceput. Ce!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Titlul e incorect, cel puţin în prima lui parte, fiindcă meciul jucat aseară nu înseamnă începutul returului, ci este doar una din cele 2 „cozi” ale unui tur de campionat început cu stângu-n dreptu', respectiv cu o echipă ajunsă fraudulos în Divizia A, înlocuită după câteva etape cu o alta, cu nimic mai puţin fraudulos acreditată, şi căreia i-a trebuit ceva vreme până să-nţeleagă ce i se întâmplă. Din acelaşi tur şchiop mai provine şi următorul meci, tot al Stelei, care sigur că şi-a amânat o partidă de campionat, că doar trebuie să fii odihnit bine pentru a smulge 0 (zero) puncte în Champions League! Ei, şi abia peste o săptămână vom putea spune fără să greşim că a-nceput returul. Va fi, indiscutabil, unul relaxat, paşnic, fără vreo apăsare majoră, din moment ce mai sunt de jucat câteva etape (vedeţi?, încă o greşeală în titlu, că returul a început de prin decembrie, când s-au jucat nişte etape, deşi, după cum vedeţi, turul nu s-a încheiat nici în ziua de azi!!) fără vreo presiune suplimentară, România putând să-şi încheie campionatul când vrea muşchii ei (atrofiaţi!), că la Campionatul Mondial nu ne aşteaptă nimeni în iunie. Aaa, ziceţi că va fi nu ştiu ce luptă pentru titlu? Da, mă rog, depinde ce se-nţelege prin luptă. Aplică sigur că vor fi vreo 3 echipe care-şi vor disputa nu onoarea de a fi campion al ţării, ci şansa de a da un tun la UEFA, în eventualitatea cu totul improbabilă că ar depăşi preliminariile Champions League. Ar fi Petrolul, Steaua, Astra. Petrolul e posibil să dispară dacă DNA trage concluzia că finanţarea echipei de Consiliul Local e ilegală. Steaua şi ea, dacă stăpână-su mai pune de o pârnaie (două dosare sunt în lucru), iar Astra dacă-l apucă pandaliile pe Dom' Niculae. Dacă vi se pare un scenariu apocaliptic, vă rog spuneţi-mi la telefon ce mai ştiţi de Unirea Urziceni, care rupea Europa acu' vreo 3-4 ani. A-nceput. Ce? Şi mai ales: de ce?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A-nceput. Ce!?.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A-nceput. Ce!?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei