Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

S-a dezlegat misterul: minora dispărută şi căutată de jumătate de ţară a fost găzduită la Mănăstirea Sihăstria Rarăului

Luni, 17 Februarie 2014 (10:21:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulia Ionescu, eleva din Bucureşti dispărută fără urmă timp de trei zile, a stat o noapte şi la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, din apropiere de Câmpulung Moldovenesc. Călugărul care a condus-o la gară şi cu care a fost văzută minora în vârstă de 15 ani provine de la acelaşi lăcaş de cult.

Conform unor surse judiciare, Iulia Ionescu a povestit că a plecat miercuri cu un microbuz din Bucureşti spre Târgu-Neamţ. Cel mai probabil, fata a stat două nopţi la mănăstirea Agapia, apoi a ajuns vineri la Sihăstria Rarăului, unde a petrecut o noapte. Sâmbătă dimineaţă, mai mulţi anchetatori au venit cu poza fetei la mănăstire, pentru a-i întreba pe călugări dacă au văzut-o pe Iulia. Stareţul însă a minţit, ascunzând poliţiştilor faptul că fata se află acolo. Ulterior, preotul a mărturisit că s-a speriat de consecinţe şi a spus Iuliei să se ducă acasă. Fata a fost urcată în Dacia-papuc a mănăstirii şi condusă de un călugăr la gara din Suceava. Acolo, călugărul i-a cumpărat bilet şi i-a înmânat telefonul lui de pe care Iulia i-a trimis mesaj mamei sale, că se întoarce acasă

Ioan Larion Neagoe, stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, a declarat astăzi că a făcut tot ceea ce este creştineşte pentru a o ajuta pe Iulia Ionescu.

Potrivit părintelui Neagoe, poliţiştii au venit să întrebe despre minoră în cursul zilei de vineri, dar la acea oră Iulia nu ajunsese încă la Sihăstria Rarăului. Ulterior, eleva pe care o căuta o ţară întreagă, a ajuns la lăcaşul de cult din apropierea municipiului Câmpulung Moldovenesc.

„La spovedanie mi-a spus cine este, dar pentru că era prea târziu i-am spus să stea peste noapte la noi. Am sfătuit-o să-şi sune părinţii pentru ca aceştia să nu stea cu grijă, iar a doua zi, sâmbătă, am trimis-o cu o maşină la Suceava. A fost însoţită de un călugăr de la noi care a ajuta-o să urce în tren şi care i-a cumpărat şi bilet. Poliţia a venit din nou cu poza fetei, dar asta se întâmpla sâmbătă, pe la ora 3 după-amiază. Le-am spus că fata a fost la noi, dar că am trimis-o acasă. Eu am făcut tot ceea ce este creştineşte în acest caz”, a povestit stareţul Ioan Larioan Neagoe.

Povestea este cunoscută de aici, în sensul că Iulia a urcat în trenul internaţional Moscova – Sofia, unde a fost preluată de poliţişti şi dusă în siguranţă la familia ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a dezlegat misterul: minora dispărută şi căutată de jumătate de ţară a fost găzduită la Mănăstirea Sihăstria Rarăului.
 Vizualizări articol: 2236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a dezlegat misterul: minora dispărută şi căutată de jumătate de ţară a fost găzduită la Mănăstirea Sihăstria Rarăului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   חטא trimis de
(17 feb 2014, 10:36:21
Pe mine calugarii astia hiper-sfatosi, virtuosi din cale-afara si pline de har, cu postari pe youtube si conturi de facebook ma dezgusta in modul cel mai profund. Aduc un imens deficit de imagine adevaratelor valori crestine. Si ca dovada sta faptul ca la prima ispita/situatie mai deosebita da dracul cu ei de pamant din prima.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei