Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 ian 2014 - Anul XIX, nr. 13 (5522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

L-a lăsat inima

Administratorul Bazarului privat din lunca Sucevei a decedat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte prematură pentru administratorul Bazarului privat din lunca Sucevei. Ilie Ungureanu, din Mălini, s-a stins la numai 39 de ani după ce inima a încetat să-i mai bată. Din primele date, cauza decesului este un stop cardiac suferit în seara zilei de sâmbătă, 18 ianuarie. În urma sa au rămas doi copii minori, unul de 4 şi celălalt de 13 ani.

Rudele şi apropiaţii lui Ilie Ungureanu spun că totul a plecat de la stresul pe care bărbatul l-a acumulat în ultimele săptămâni ca urmare a controalelor frecvente şi în forţă ale inspectorilor Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava.

Ultimul control de acest gen a avut loc vineri, 17 ianuarie, iar spre seară administratorul Bazarului privat a acuzat dureri în piept, fiind internat la Spitalul Judeţean Suceava. Cu toate eforturile medicilor, Ilie Ungureanu a decedat după mai puţin de 24 de ore.

„Era un om corect şi nu i s-a adus nici o acuzaţie de către cei care au efectuat controlul în Bazar. Totuşi, s-a plâns de mai multe ori de modul în care este hărţuit şi tracasat de inspectori, chiar dacă nu avea nici un fel de implicare în actele de comerţ din Bazar. Spunea că nimeni nu este interesat să-i determine pe comercianţi să respecte legislaţia, ci se dorea doar ca inspectorii antifraudă să-şi facă planul la amenzi şi confiscări”, a arătat unul dintre apropiaţii lui Ilie Ungureanu.

În Bazarul privat din lunca Sucevei funcţionează circa 300 de chioşcuri, iar Ilie Ungureanu era administrator de mai bine de 12 ani.

Controalele inspectorilor antifraudă în Bazarul Suceava, din care face parte şi Bazarul privat, au demarat încă din luna decembrie şi au continuat în ianuarie, amenzile aplicate şi valoarea mărfurilor confiscate fiind de ordinul miliardelor de lei vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administratorul Bazarului privat din lunca Sucevei a decedat.
 Vizualizări articol: 9502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 14 voturi
Administratorul Bazarului privat din lunca Sucevei a decedat4.5514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ungureanu Post-Mortem.... trimis de
(20 ian 2014, 11:43:26
cata dreptate avea premierul actual al Romaniei care spunea ca-citez " cate presiune pune justitia Romana...pe (....)"..! Rezultatele se vad...! Asa ca ...ptr a nu creste coeficientul de...morbitate...in Sv si-n tara...propun...desfiintarea.. penal, implicit a celui de Procedura Penala...Ptr un singur motiv, care este....
Cu ce ne alegem daca moare, nu mai bine sa traiasca...sa mai dea si el la stat...macar 10% din cat...fura...., tot iese....55% din...PIB..???"
1.1  RE: Ungureanu Post-Mortem.... trimis de
(20 ian 2014, 12:36:29
Desfiintarea de urgenta a corpului de inspectori.... Cum asi permit sa provoace ...stari de agitatie unui administrator....
2.   Comentariu trimis de
(20 ian 2014, 15:57:43
Oare cati dintre noi urmeaza dupa stresul acumulat in ultima luna ? Sau cine e urmatorul ?
3.   DUMNEZEU SA L IERTE trimis de
(20 ian 2014, 16:22:36
era un om de milioane acest administrator...sper ca aceiasi soarta sa o aiba si inspectorii anaf...si sa il aiba pe constiinta toata viata lor.apropo domnililor politicieni din conducerea judetuluii nu aveti nimic de spus?ori numai cand aveti nevoie de voturi va aduceti aminte de oamenii din bazar...sper sa se duca draculuiii cu tot PSD din tara asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei