Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 ian 2014 - Anul XIX, nr. 13 (5522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Autorii a patru furturi comise sâmbătă, prinşi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit să îi prindă în doar câteva ore pe autorii a patru furturi comise sâmbătă, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale.

Într-un prim caz, sâmbătă, în jurul orei 11.30, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată că în noaptea precedentă a fost forţat automatul de cafea amplasat pe strada Unirii, nr. 55, fiind sustraşi banii din interior. La faţa locului s-a constatat că automatul de cafea este forţat la fantele de introducere a bancnotelor și monedelor, precum și la capacul aparatului, iar din interior s-a sustras suma de 80 de lei. Poliţiştii au stabilit în scurt timp că furtul a fost comis de Niculai T., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Vatra Dornei. Bărbatul, precizează poliţia, a recunoscut fapta comisă, însă până să fie prins a cheltuit cei 80 de lei pe mâncare, ţigări şi băutură.  

Un alt furt a fost sesizat în jurul orei 13.00, în comuna Cornu Luncii. Vasile A., în vârstă de 55 de ani, a sesizat că din locuinţă i-a fost furată suma de 1.000 de lei. Bărbatul fusese plecat timp de trei zile de acasă, cu oile la păşunat.

Poliţiştii au stabilit că autor al furtului este un localnic, Sandu G., în vârstă de 49 de ani, care a intrat în casă pe uşa lăsată descuiată. De precizat că hoţul a luat doar 1.000 de lei, deşi a găsit în casă în total 2.200 de lei.

 

A furat de la locul de muncă

Într-un alt caz, sâmbătă după-amiază, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată că din incinta unei societăţi au fost furate mai multe deşeuri feroase. Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că Liviu P., în vârstă de 32 de ani, angajat ca sudor la o societate comercială din municipiul Zalău, firmă ce se ocupă cu dezafectarea clădirilor societății din Suceava, a sustras 12 kg deșeuri cupru și 4 kg deșeuri alamă, pe care intenţiona să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi.

Materialul feros a fost găsit în compartimentul motor și în spatele banchetei dreapta față a autoturismului bărbatului de 32 de ani. Prejudiciul a fost estimat la 400 de lei.

 

Furt din vestiarul bazinului de înot de la Gura Humorului 

În fine, sâmbătă seară, poliţiştii din Gura Humorului au fost sesizaţi că unui bărbat din Iaşi, care se afla la bazinul de înot de la Gura Humorului, i-a dispărut telefonul mobil şi suma de 305 lei. Poliţiştii au identificat un minor de 17 ani, din comuna Marginea, care a declarat că a găsit cheia de la dulapul persoanei vătămate pe etajera de la duş, a descuiat dulapul şi a sustras din jachetă telefonul mobil şi 305 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate păgubitului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorii a patru furturi comise sâmbătă, prinşi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Autorii a patru furturi comise sâmbătă, prinşi de poliţişti2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei