Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 ian 2014 - Anul XIX, nr. 5 (5514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Asistaţi social făcuţi paznici de noapte pentru stoparea furturilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asistaţi social ai Primăriei comunei Adâncata îşi vor presta orele de muncă în folosul comunităţii ca paznici de noapte, paznici activi care vor face patrule pe raza satului Feteşti. Iniţiativa îi aparţine primarului comunei Adâncata, Viorel Cucu, care a anunţat că asistaţii social vor începe să facă pază de la începutul săptămânii viitoare. Măsura este luată în condiţiile în care, în ultima perioadă, dinainte de sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, la Feteşti şi în general pe raza comunei Adâncata s-au produs multe furturi. Nu sunt furturi cu prejudicii mari, însă localnicii sunt foarte nemulţumiţi de aceste probleme.

Viorel Cucu a declarat: „Sunt şase beneficiari ai Legii 416 pe care i-am identificat deja pentru aceste misiuni. Vor patrula câte doi, pe timp de noapte, de la ora 22.00 la 5.00 dimineaţă. Obiectivul lor va fi de a anunţa poliţia dacă văd ceva suspect sau de a raporta prezenţa unor persoane suspecte”, a explicat primarul.

El s-a arătat încrezător că măsura va da roade, considerând-o un pas de plecare în folosirea eficientă a celor care au de prestat ore în folosul comunităţii.

El a precizat că furturile care au loc în comună sunt de regulă cu prejudicii mici, fiind vorba practic de indivizi care pătrund în curţile oamenilor sau în case nelocuite şi pun mâna pe orice bun pe care l-ar putea valorifica. Viorel Cucu a mai spus că are o colaborare bună cu lucrătorii Secţiei de Poliţie Adâncata, însă aceştia nu au cum să fie paznici de noapte la locuinţele oamenilor.

Un ultim furt pe raza comunei Adâncata a fost sesizat acum două zile. S-a reclamat că din locuinţa unei femei în vârstă de 86 de ani, din Feteşti, după ce a fost forţată uşa de acces, a fost furat un telefon mobil. Anterior, victima a reclamat şi furtul sumei de 500 de lei şi al unui lanţ de aur, însă acestea au fost găsite ulterior în locuinţă.

Ancheta în cazul furturilor de la Adâncata este continuată de Secţia de Poliţie Rurală 8 Adâncata, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistaţi social făcuţi paznici de noapte pentru stoparea furturilor.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Asistaţi social făcuţi paznici de noapte pentru stoparea furturilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idee buna cu potential de dezvoltare trimis de
(10 ian 2014, 23:53:37
Trebuie sa recunoastem ca avem multi asistati sociali, dar avem si alte probleme. Daca reusim sa gasim domenii sau lucruri prin care asistatii sociali sa ajute la rezolvarea celorlalte probleme este foarte bine pentru toti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei